Danko odkazuje koaličným lídrom: Vôbec neviete, čo robíte!
06 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Viem, z Dubaja Tatry nevidno. Otvorte hotely v čiernych zónach a stanovte jasné pravidlá! Takto vyzýva predseda SNS a bývalý predseda parlamentu Andrej Danko Sulíka, Matoviča a Kollára vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Ľudia sú kvôli opatreniam zúfalí

Národniar Danko sa aj po neúspešných voľbách tvrdo zapája do politického boja. Najnovšie sa postavil na stranu reštaurácií a hotelov sídliacich v čoraz väčšom počte čiernych okresov.

S tmavnutím Covid automatu sú spojené rázne nariadenia, obmedzenia a zákazy. Šéf národniarov si práve pre opatrenia tentokrát zgustol na koaličných lídroch.

Danko má vraj za sebou rozhovory s niekoľkými hoteliérmi a zástupcami samospráv v popradskom okrese, ktorý je podľa Covid automatu čierny. Podľa Danka sa tu mnoho ľudí dalo pod tlakom zaočkovať a teraz sú aj tak kvôli opatreniam zúfalí. 

„Ubytovanie je zakázané. Netýka sa to dlhodobého ubytovania, karanténneho ubytovania, krátkodobého ubytovania v súvislosti s výkonom práce alebo podnikania a služieb nevyhnutného ubytovania za účelom návštevy zdravotníckeho zariadenia,“ píše sa v nariadení o hoteloch. V čiernych okresoch je v reštauráciách povolený len predaj zabalených jedál so sebou, alebo prostredníctvom donáškovej služby.

Sudkyňa krajského súdu posiela ministerke Kolíkovej predžalobnú výzvu!
Aktívna sudkyňa krajského súdu v Bratislave posiela ministerke Kolíkovej predžalobnú výzvu! Sudkyňa Dana Jelinková Dudzíková sa cíti vyjadreniami ministerky dotknutá. Svoju výzvu uverejnila na portáli dennikn.sk. Dňa 4.11.2021 odzneli v relácii... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Koaliční politici by mali prestať blázniť

„Chcem Sulíkovi, Matovičovi a Kollárovi povedať, že ich prosím, aby prestali blázniť,“ povedal Danko na sociálnej sieti. Ak vraj teraz v Poprade zatvoria všetky hotely, tak turisti odídu do Maďarska, alebo Rakúska a naši podnikatelia v cestovnom ruchu skrachujú.

 „Tí, čo ma poznajú vedia, že som v cestovnom ruchu doma. Preto som vymýšľal rekreačné poukazy, zníženie DPH na ubytovanie, pretože som chcel týmto ľuďom pomôcť,“ povedal Danko s tým, že ich teraz vidí utrápených.

Preto koaličných lídrov prosí, aby si sadli čím skôr za stôl a situáciu vyriešili. Na záver svojho videa adresoval Danko drsné slová všetkým trom lídrom koaličných strán: „Čím ďalej viac sa presviedčam, že vôbec neviete, čo robíte.“

Žilinkov tvrdý odkaz Kolíkovej: Paragraf 363 využijem vždy, keď...
Paragraf 363 Trestného poriadku použijem vždy, keď na to budú splnené zákonné podmienky! Ostro to podčiarkol veľkými písmenami vo svojom statuse na sociálnej sieti generálny prokurátor Maroš Žilinka ako reakciu na vyjadrenia ministerky... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková