Diváci Markízy držte sa! Neuveríte kto z Oteckov končí! (FOTO)
06 | 11 | 2021 I Denis Merva

Populárny a mimoriadne obľúbený seriál Oteckovia, ktorý majú možnosť diváci Markízy vidieť na obrazovke každý pracovný deň oznámil nečakanú správu! Správa, ktorá fanúšikov a divákov rozhodne nepoteší! Informáciu priniesol portál topky.sk

Už 4 roky vysielaný seriál prichádza so zmenou! Aj keď za obdobie vysielania z deja odchádzali rôzne mená, štvorica oteckov však zostávala rovnaká. Jeden z hercov však defintívne štvoricu opúšťa. Nejde však o rozhodnutie samotného herca ale rozhodli tak tvorcovia seriálu. Štvoricu tak opúšťa obľúbeny fešák Branislav Deák.

Vyjadrenie televízie 

 Ako to už býva, nič netrvá večne a teraz nastal čas na zmenu. Tvorcovia sa rozhodli, že sa v seriáli rozlúčime s jedným z hlavných postáv a jeho partnerkou. Je prirodzené, že v dennom seriáli postavy prichádzajú a odchádzajú. Postavy Alexa, ktorú stvárňuje Braňo Deák, a Emy, ktorú hrá Jana Kovalčíková, sa tak v ďalšej sezóne seriálu Oteckovia neobjavia. Nie je však vylúčené, že sa do deja seriálu v budúcnosti nevrátia,“ znie stanovisko televízie.

Vyjadrenie samotného herca 

„Som veľmi rád, že som mohol byť vyše štyroch rokov súčasťou tohto úspešného projektu. Musím sa priznať, že rozhodnutie dať Alexovi v seriáli pauzu ma zaskočilo. Táto postava mi bude chýbať ako žiadna iná, spolu s kolegami hercami a celým štábom. Zobral som to však ako výzvu, napokon zmena je život a kde sa niečo končí, niečo iné začína,“ vyjadril svoje stanovisko herec, ktorého táto zmena zjavne nepotešila!

postavy Ema a Alex
postavy Ema a Alex
instagram(@nad.ka20)
Braňo Deák ako postava Alex (OTECKOVIA)
Braňo Deák ako postava Alex (OTECKOVIA)
instagram(@nad.ka20)
Oteckovia
Oteckovia
instagram(oserialoch)
Štvorica Oteckovia
Štvorica Oteckovia
instagram(@marek_fasiang_fanpage)
postavy Ema a Alex
Braňo Deák ako postava Alex (OTECKOVIA)
Oteckovia
Štvorica Oteckovia

 

https://login.hlavnydennik.sk/2021/11/04/velka-novinka-zuzany-studenkovej-a-brana-kostku-konecne