Podľa Naďa sú Slováci vandali, grázli, dezoláti a najnovšie opice! Ľudia mu to dali vyžrať
06 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave a opice v Lidli v Piešťanoch. Takto okomentoval incident v supermarkete v Piešťanoch minister obrany Jaroslav Naď v profile na sociálnej sieti! A ľudia mu pod príspevok odkázali, čo si o ňom myslia.

Policajtov obraňuje

Policajti robia všetko pre to, aby ochránili naše zdravie, náš majetok a zaistili poriadok a dodržiavanie zákonov, napísal v úvode svojho príspevku minister Naď. 

"Naopak, vandali, grázli a dezoláti, ktorí som presvedčený, že za peniaze a s jasným cieľom provokácie, porušujú po celom Slovensku zákony. Šíria chorobu medzi zodpovednými ľudmi lebo nedodržiavajú protiepidemické nariadenia, zneužívajú na svoje primitívne a protizákonne konanie aj malé deti a dokonca berú tovar z obchodov bez zaplatenia. Osočujú a vyhrážajú sa vedcom či lekárom pred ich domovmi, sú absolútnym odpadom spoločnosti, s ktorým sa musíme jasne vysporiadať," priostril Naď.

Opice všade naokolo

Minister jednoznačne uviedol, že stojí za zásahom polície v Piešťanoch. Dokonca je presvedčený, že mohol byť ešte tvrdší. "Opice na plote úradu vlády, opice na štadióne v Trnave a opice v Lidli v Piešťanoch, Prievidzi a inde, či opice a dezoláti pred domom lekárov a vedcov. Stále tá istá skupina výtržníkov, ktorí pre našu spoločnosť nerobia nič dobré. Naopak, porušujú zákony, provokujú, ničia, urážajú, vyhrážajú sa," vyjadril názor na časť občanov Slovenska.

Kremský kritizuje Sulíka. Je na obzore ďalšia "vojna" v koalícii?
Člen koalície Peter Kremský (OĽaNO) nemieni nad Sulíkovými zlyhaniami privierať oči. Ministra hospodárstva kritizuje na sociálnej sieti. Žiada, aby sa Sulík ospravedlnil a vyvodil za zlyhania vo svojom rezorte politickú zodpovednosť. Je na obzore... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Každého vandala, grázla, dezoláta, výtržníka a opicu čaká adekvátnu odpoveď!

Podľa ministra pokiaľ si nedokáže štát poradiť s touto malou skupinou porušujúcou existujúce právne normy, tá oveľa väčšia, slušná časť obyvateľov, bude trpieť. "A to nesmieme pripustiť! Zásahy polície sú oprávnené a keď platení provokatéri budú porušovať zákony aj naďalej, dostanú adekvátnu odpoveď," ukončil náznakom vyhrážky svoj príspevok Naď.

Debata aj s odpoveďou

To sa už ale rozprúdila debata pod príspevkom. "Tie podľa vás opice odvádzajú tomuto štátu dane zo svojich zárobkov, a žijete a ste platený teda aj z prijmov týchto opíc. To vám ale vobec nevadí, však? Hlavne nech idú peniaze do správneho vrecka," rozohnila sa Oľga a čuduj sa svete minister odpovedal. 

"Vážená pani, keďže cez pracovnú dobu chodia robiť bordel (pripomínam, že aj s malými deťmi) po obchodoch, tak asi z ich daní a odvodov nežijeme. Skôr týchto príživníkov (opice, dezolátov, grázlov a vagabundov) my financujeme z našich daní. Všakže…" znela odpoveď.

Advokátka Krajníková o incidente v Piešťanoch: Heger ako decko opakuje slovo, ktorému nerozumie
"Sú to ešte policajti alebo sú to už najatí žoldnieri…?!" pýta sa rozhorčená právnička z východu, Adriana Krajníková na úvod svojho príspevku. "Neexistujúcim povinnostiam sa podriadilo celé slovensko vrátane právnickej a lekárskej obce, ktorý sa... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Minister s vyberaným vyjadrovaním

Prispel aj Ivan: "Pán minister, človek na vašom poste by sa mal vedieť vyjadrovať podľa toho akú pozíciu zastáva vo vláde. Nie je na miesta občanov, aj keď akých takých nazývať opicami, dezolátmi, atď."

No žalúdok Naďovi asi najviac vyčistila Marica: "Už dávno som sa nestretla s tak militantný človekom p. Naď. Myslím, že vám chýba ten vojenský dril, kedže ste neboli na vojenčine. Vedeli by ste ako sa cíti ponižovaný človek vystavený šikane. Opice sú v zoologickej záhrade! Viete čo znamená dezolát? Keď si otvoríte slovník cudzích dslov, tak tam nájdete neutešený, zúfalý, žalostný. Možno sú to práve títo ľudia z Lidla!"

Petícia proti Gröhlingovej novele zákona?
Akademici spustili petíciu proti Gröhlingovej novele vysokoškolského zákona. Vysokoškolskí pedagógovia, akademici, vedci, výskumníci aj študenti vysokých škôl spustili petíciu proti novele vysokoškolského zákona z dielne ministra Branislava... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Denis Merva