M. Mazurek varuje policajtov: To, čo robíte, dobehne aj vás!
06 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Dobre si uvedomujem, že nie každý policajt dokáže urobiť to, čo mentálne zaostalý jedinec na obrázku, ktorý skočí po človeku, aby ho na zemi mohol mlátiť päsťami a kopať do neho." Začína svoj status Milan Mazurek (Republika). "To je považované za choré a zákerné aj pri alkoholickej bitke pred krčmou."

"Aktuálne prebiehajú protestné snahy policajných odborov o zvýšenie platov príslušníkov Policajného zboru. "Prekvapivo" totiž táto vláda zastavila valorizáciu platov v štátnej správe a v súvislosti s extrémnym zdražovaním všetkého, budú práve policajti a štátni úradníci tí, ktorí výrazne schudobnejú. Za svoje platy si budú môcť dovoliť čoraz menej a menej." upozorňuje poslanec. "Pýtam sa však policajtov, či očakávajú, že za zvýšenie ich platov budú protestovať občania, z ktorých daní tieto platy pochádzajú, a do ktorých niektorí z nich kopú na zemi, lebo nemajú rúško? Uvedomujem si, že takéto vypäté situácie sa neriešia ľahko, no toto nepatrí do príčetnej spoločnosti."

Ešte nedávno to bola brutalita

"Pamätám si na prípad Ľuboša Tiefenbacha, ktorý riešili všetky médiá celé mesiace, až prišiel o prácu a dostal do konca života nálepku násilníka. Prečo? Lebo vtedy spútal ženu. Nespolupracovala pri cestnej kontrole. Dnes tí istí politici, ktorí sa v danej dobe pohoršovali nad "brutalitou",  schvaľujú brutalitu voči vlastným občanom. Tí len nemajú rúško na tvári. Ak si však niektorí policajti myslia, že im pomôže ak sa za nich takíto politici postavia, tak sú na omyle." upozorňuje Mazurek: "Túto vládu nemá rado 90 % Slovenska. Ak bude práve ona tá, na ktorú sa budete spoliehať, tak vás ľudia znenávidia ešte viac."

Pomáhate zlu a šírite ho

"Musíte si uvedomiť," prihovára sa Mazurek policajtom, "že v prípadoch zásahov proti ľuďom bez rúška, alebo podnikateľom, ktorí odmietajú od hostí žiadať informácie o zdravotnom stave, slúžite zlu. Pomáhate mu a šírite ho. Nechránite a nepomáhate. Ničíte a ubližujete tým, ktorí len chcú slobodne žiť a prežiť. A na oplátku za to, ako zlu slúžite, vám zlo zmrazí platy. Takto to bohužiaľ funguje a vždy fungovať bude. Ak si myslíte, že budete naďalej slúžiť tomuto šialenému zoskupeniu a pomáhať im v zavádzaní totality, výmenou za to, že vašich životov sa to nedotkne, tak ste na omyle."

R. Fico - Keby pán Sulík nebol zhulený, tak odstúpi! (VIDEO)
"Keby pán Sulík nebol zhulený, tak dnes odstúpi".Týmito slovami začal predseda Smeru-SDsvoj videopríhovor na sociálnej sieti, na margo Richarda Sulíka a jeho stupňujúcich sa prešľapov. "Je to totiž jediný politik vládnej koalície, ktorého voliči... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Postupne zlomia všetkých 

"Vláda sa vyvŕši aj na vás a už to začínate cítiť. Najprv zlomili podnikateľov, potom zamestnancov v súkromnej sfére a po roku a pol zlomia aj vás. Nezatvárajte oči, lebo v budúcom roku môžno neutiahnete hypotéku." varuje Mazurek: "Nebudete mať za čo nakúpiť potraviny a budete sa musieť poriadne uskromniť. A všetko preto, že ste chránili toto zlo a pomáhali ste vláde devastovať všetko, na čo siahla."

"Za každého zmláteného človeka bez rúška, pokutu pre nezmyselné opatrenia, prevádzku, ktorú pomáhate bezdôvodne buzerovať, za to všetko sa postupne dostanete do stavu, kedy si budú ľudia pri zmienke, že ste policajt, odpľúvať na zem." píše predvídavo poslanec. "Ostane vám Hamran a Mikulec. Tí budú postupne v rámci šetrenia znižovať vaše stavy a škrtať vaše rozpočty."

Výhovorka

"Vy si robíte svoju robotu? Neobstála pri dozorcoch v koncentrákoch, neobstojí ani u vás. Nikto vás to nenúti robiť. Nevyhráža sa vám. Robíte to dobrovoľne, stále môžete odísť, ak nesúhlasíte s náplňou vašej práce. Zobuďte sa a nepodieľajte sa na tomto celom. Pretože ani vy tomu v konečnom dôsledku neujdete." uzatvára poslanec svoj status. 

Advokátka Krajníková o incidente v Piešťanoch: Heger ako decko opakuje slovo, ktorému nerozumie
"Sú to ešte policajti alebo sú to už najatí žoldnieri…?!" pýta sa rozhorčená právnička z východu, Adriana Krajníková na úvod svojho príspevku. "Neexistujúcim povinnostiam sa podriadilo celé slovensko vrátane právnickej a lekárskej obce, ktorý sa... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Eka Balašková