Blaha: Za to, že sa Slovensko ocitlo v Matovičovom pekle, môžu aj platené Sorosove médiá!
06 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Takže "dobytok" a "svine" je fajn, ale hovoriť o Sorosovej čriede prasiat je najväčší zločin proti ľudskosti? To myslíte vážne? Pýta sa vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha slovenských mainstreamových médií. Neuveríte, čo všetko z úst koaličných poslancov a ministrov povypadávalo, keď dočítate toto stručné Blahovo zhrnutie.

Zrazu sú z novinárov moralisti

Je nádherné, ako sa slovenské liberálne médiá odrazu hrajú na tých najväčších moralistov pod slnkom a fňukajú, že sa im nepáči, ako ich Robert Fico kritizuje. Odrazu sa hromadne premenili na Angeliky, markízy anjelov. Ovievajú sa vejárikmi a oprašujú púdrikmi nad tým, že ich Robert Fico označil za "Sorosovu čriedu prasiat". Spomenul v úvode smerák nedotknuteľnosť niektorých médií.

"Tie isté médiá označili polovicu národa za "dobytok" a "svine, ktoré majú kvičať na bitúnku". To sú slová dvorného komentátora denníka SME Petra Schutza, ktorý takto označil nezaočkovaných ľudí. Takže "dobytok" a "svine" je fajn, ale hovoriť o Sorosovej čriede prasiat je najväčší zločin proti ľudskosti? To myslíte vážne? To vy sa tu idete hrať na obete?" opodstatnene sa pýta opozičný poslanec.

Doteraz sa médiá ticho prizerali a zrazu sú urazené?

"Zvláštne, že nevadilo, že mňa osobne Matovič označil za "prasa", vrieskal po mne, že som "mydlil barana", za čo mu súd prikázal, aby sa ospravedlnil. Nevadilo, že nadával voličom Smeru do zlodejov, mafiánov a vrahov... Nič z toho nevadilo," zamýšľa sa Blaha.

Zároveň pripomína, že len pred pár dňami označil poslanec SaS Osuský jeho priateľov na sociálnej sieti za "dobytok", iný poslanec SaS Žiak po ňom vrieskal, že je "hovnocuc", Naď označil protestujúcich Slovákov za "opice", Krupa z OĽaNO za "luzu", liberálne médiá im nadávajú do "dezolátov"... "Heger mu nadáva do "grázlov" a "vagabundov"... Nevadí, ako Tódová kopala do Milana Lučanského. Nič z toho nevadí. Médiá sa spokojne prizerajú."

Pripravte si peňaženky: Nastáva extrémne zdražovanie potravín!
Je zle, no bude ešte horšie! Zdražuje takmer všetko a podpora štátu je v nedohľadne. Slovenskí potravinári avizujú, že budú musieť zvýšiť ceny svojich produktov - niektorých až o 20-percent! Dôvodom vyšších cien potravinárskych výrobkov je... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Dokonca podľa Blahu médiám nevadí, že Robertovi Ficovi policajti protiprávne odpočúvali súkromné konverzácie, novinári ho tisíckrát dourážali, kopali mu do rodiny, likvidovali súkromie, volali po jeho kriminalizácii. Hecovali svojich čitateľov do čírej nenávisti proti Smeru, útočili, nadávali, používali tie najhnusnejšie urážky.

Z médií sú slúžky vlády

"Ale oni to hrajú na tých slušných. Oni sa cítia byť dotknutí. A do očí klamú, že ich nefinancuje Sorosova nadácia ani Sorosove firmy. To je čistý hoax: SME je priamo vlastnené Sorosovým fondom a každý to vie," upozorňuje smerák.

Podľa Blahu má Fico plné právo upozorniť na to, že médiá sa stali slúžkami vlády a že iba plnia pokyny svojich oligarchických a zahraničných vlastníkov. "Ako ľavičiari musíme upozorňovať na systémovú korupciu médií, kedy do slovenských novinárov lejú ťažké prachy nielen oligarchovia a rôzni sorosovia, ale aj Matovičova vláda - a to je čistý podvod na demokracii!"

Nové prísne opatrenia: Čaká nás lockdown pre neočkovaných a ešte väčšie rozdelenie spoločnosti!
Máme poslednú šancu vyhnúť sa tvrdému lockdownu pred Vianocami! S týmto varovaním navrhli odborníci vláde prijať nové opatrenia. Neočkovaní pocítia tvrdé obmedzenia. V čiernych okresoch bude ten lockdown platiť práve pre nich, píše portál... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Mali by sa ospravedlniť

"Médiá príšerne zlyhali! V prvom rade by sa mali Robertovi Ficovi a celému Smeru ospravedlniť. Za to, že znetvorili demokraciu, jednostranne útočia do opozície a nadávajú na bežných Slovákov," myslí si Blaha. Dodáva však, že nechce všetkých hádzať do jedného vreca. "Sám poznám slušných a poctivých novinárov, dokonca je ich zopár aj v hlavnom prúde."

A opozičný politik sa rozhodol zanechať aj odkaz:

"Milí novinári hlavného prúdu, kým vy budete porušovať všetky pravidlá slušnosti a nadávať ľuďom do svíň a dobytku; kým budete rozoštvávať slovenskú spoločnosť a asistovať vláde v šírení nenávisti voči Smeru a každému s iným názorom; kým budete podporovať očkovací teror a tolerovať Sulíkov papalášizmus či lúpeže 24 miliónov; kým budete všetkých ľudí s iným názorom označovať za dezolátov a extrémistov, tak jednoducho nemôžete čakať, že sa s vami budeme baviť v rukavičkách."

Podľa Blahu sú liberálne médiá jednou z hlavných príčin, prečo sa Slovensko ocitlo v Matovičovom pekle. "Ste dobre platená a protežovaná vládna propaganda. Ľudia to vidia a majú vás plné zuby a hovorím konkrétne o 5 médiách - Denník N, SME, Aktuality, Markíza a JOJ. Akčná neoliberálna pätka. Sorosove gardy. Prešvihli ste to. Už vám nikto neverí. A v Slovákoch to vrie!" Ukončil Blaha svoj staus priamym poukázaním na médiá, ktoré mu ležia v žalúdku.  

Smer môže voľby vyhrať, nespokojnosť už nemá kam klesnúť!
Ľudia chceli zmenu a nič sa nezmenilo! Upozorňuje riaditeľ prieskumnej agentúry AKO Václav Hřích. Túto vládu charakterizujú hádky. Hádky o opatreniach, hádky o reformách, hádky v koalícií, ktoré vyúsťujú do kríz. A vznikol nový fenomén - maximálne... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková