Hnus! Ďalší brutálny zásah „hrdinov“ v policajnej uniforme (VIDEO)
05 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Muži, ktorí majú pomáhať a chrániť sa opäť predviedli. A opäť to bolo v obchodnom reťazci Lidl, no tentokrát v Piešťanoch. Žeby aj títo policajti túžili po odmene od svojho šéfa?

Policajná brutalita za nenosenie rúška sa opäť prejavila v plnej nahote. Muži „zákona“ si vydobíjali poslušnosť násilím, ktoré je neakceptovateľné. Teraz sa však „poistili“ a svoje menovky si radšej z uniforiem dali dole. Nechali si na nich iba čísla. „Adekvátnosť“ ich zásahu môže posúdiť každý sám, pretože video z neho aj s krátkym statusom zverejnil poslanec za hnutie Republika Miroslav Heredoš.

Toto, čo robí polícia, prekročilo už všetky medze!!!! Tu sa končí všetka sranda

Nechutná policajná brutalita sa odohrala v obchodnom reťazci Lidl v Piešťanoch včera. „Týchto slušných a zákona znalých občanov podporujem a toto, čo robí polícia, prekročilo už všetky medze!!!! Tu sa končí všetka sranda. Tí policajti sa za toto musia spovedať,“ píše v úvode statusu Heredoš, ktorý zverejnením videa pomáha k tomu, aby to videlo celé Slovensko, ako sľúbili účastníci incidentu na videu. „Česť ich boju,“ dodáva republikán.

„Toho pána bili zrejme preto, lebo neukázal občiansky preukaz a chceli ho predviesť na políciu. Pokiaľ je mi ale známe zo zákona, tak existuje aj hodnoverné ústne preukázanie totožnosti (nie iba fyzicky OP) a príslušník PZ si to musí vyriešiť, stotožnenie občana. Takto biť nakupujúceho je nehorázne,“ končí krátky status Miroslav Heredoč. Prirodzene, pod jeho príspevkom sa vyjadrilo množstvo diskutujúcich, ktorí zväčša stáli na strane „bezrúškovcov“ a bitého občana.

TOTO si určite prečítajte. Tieto právne rady Harabina vám môžu pomôcť
Štefan Harabin je náš zrejme najznámejší bezrúškovec, na ktorého je zatiaľ krátka nielen polícia, ale aj kompetentné orgány. pretože v zákonoch sa vyzná. Ochota nosiť na tvári rúško je na Slovensku stále menšia a menšia. Ľudia sa búria a odmietajú... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ani k zlodejom sa takto policajti nesprávajú... za posraté rúško... je mi zle z toho

„Ľudia nech už konečne otvoria oči že toto nie je o chorobe, ale o kontrole a poslušnosti. Kvôli podrbanému rúšku, otrasné niečo, čo sa deje. Fízli sú úbožiaci, posluhovači systému. Kam toto všetko speje...,“ píše v diskusii Mari Ka. „Za toto by mal niesť zodpovednosť ich šéf, čiže minister vnútra a okamžite by mal podať demisiu!!! Lebo toto už prekročilo všetky medze!!!! Svinstvo čo robia!!! A za všetko môžu tí hajzli v parlamente lebo len rozdelili celú spoločnosť a vyhrážajú sa ľuďom a ničia nás!!!“ čertí sa Mário Mihálik. „Choré a úbohé. Polícia klesla na úplne dno,“ pridáva sa Ján Kurimský. „Zakomplexovaný gestapácky odpad prerazil to najspodnejšie dno, karma by im to mala vrátiť, aby to tak ľahko takýto odpad spoločnosti nerozchodil...,“ konštatuje Ľudmila Lacenová.

Zdroj: FB / Miroslav Heredoš
Zdroj: FB / Miroslav Heredoš

„To nikoho nezaujíma, že sa na to pozerali aj deti? Hnus... Ani k zlodejom sa takto policajti nesprávajú... za posraté rúško... je mi zle z toho v akej spoločnosti a dobe žijeme. Rodina sa za vás môže hanbiť, hrdinovia,“ napísala znechutená Andrea Valachová Guničová. „Toto nie je normálne... Takýto zásah kvôli zasratým rúškam... Prejdem za hranice do Maďarska a tam nikto nič To naozaj toto nejde nijak riešiť?? To nás začnú strieľať za chvíľu???“ pýta sa v diskusii Jozef Hlavatý.

Nezákonná brutalita mužov „zákona“ v praxi. Grc, na ktorý si máme akože zvyknúť? (VIDEO)
Grc! Jedným slovom vyjadrené to, čo spravili dvaja policajti s invalidným dôchodcom o paličke iba preto, že nemal na tvári rúško a odmietol sa im legitimovať. A ešte väčší grc na tom celom je, že polícia v snahe očistiť sa a zakryť škandál hodila... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nekomplikuje život ľudom, ktorí sa správajú normálne a rešpektujú nariadenia

Prirodzene, našli sa aj podporovatelia zásahu „statočných“ policajtov, ktorých ale bola drvivá menšina. „Nechce nosiť rúško? V poriadku keď ho nechce nosiť v obchode, tak nech sa páči, policajti nech ich rovno odvezú na covidové oddelenia a nech sa páči, pracujte tam bez rúšok. Vyskúšajte si to aspoň raz!! A nie ísť do obchodu, postaviť sa tam „s prázdnym“ košíkom a provokovať a ešte si to natáčať... Ja si nabudúce vezmem psa do obchodu, šak no a čo, že tam je zákaz vstupu so psom!!! Niekedy mi rozum zastáva, že dospelí ľudia a toto dokážu...“ bránila policajtov Dominika Čechová.

„No vám to pekne hrabe celé iba divadlo. By ma zaujímalo, že či niektorý z dotyčných „nedám si rúško“ sa bol pozrieť na oddelenie covidu. Alebo či niektorý z nich stratil niekoho blízkeho na covid. A ťahať tam ešte maloleté dieťa? Ako nehnevajte sa, čo z toho má? Nedávajte sa očkovať, žite si podľa seba, ale nekomplikuje život ľudom, ktorí sa správajú normálne a rešpektujú nariadenia,“ pridala sa Barbora Prišticová. „Odpad spoločnosti nie sú policajti, ale tí ľudia, ktorí išli do toho Lidlu so zámerom vyvolať konflikt...,“ skonštatovala Simonka Barteková.

Blaha: Toto je učebnicová policajná brutalita. Tomuto sa hovorí policajný teror (VIDEO)
Doslova brutálny zásah dvoch policajtov na invalidného dôchodcu v Prievidzi iba za to, že nemal na tvári rúško, pobúril celé Slovensko. Takéto veci by sa diať jednoducho nemali, a aj preto je veľká kritika na mužov zákona... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik