J. Mesík o Hegerovi - ten chlap sa nezastaví pred žiadnou lžou!
02 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Nezaočkovaní spôsobujú škody, tvrdí Heger. Ak by sa ľudia nad 50 rokov dali dobrovoľne zaočkovať, nemáme čierne okresy a nepotrebujeme opatrenia," vyhlásil premiér Eduard Heger." Na toto vyhlásenie reaguje na sociálnej sieti Juraj Mesík.

A čo tak zrazu?!

"Keby bolo riadenie štátu tak prostučké ako predávanie vodky a existenčné likvidovanie majiteľov a zamestnancov malého biznisu čiernymi okresmi!" rozčuľuje sa Mesík. "Čo to ten chlap zrazu rozpráva o napichávaní ľudí nad 50 rokov?"

Jedno a dvoj-centovky končia! Nákup sa bude zaokrúhľovať
V parlamente rozhodli. Od júla budúceho roka sa budú nákupy zaokrúhľovať na 5 centov, informuje portál noviny.sk. Hodnota nákupov pri platbe v hotovosti sa bude zaokrúhľovať tak, aby sa významne obmedzil obeh jednocentových a dvojcentových mincí.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Pár otázok, ktoré chcú odpovede

"A čo to nútené opichávanie 20-, 30-, 40-ročných zdravých mladých mužov a žien, dokonca študentov, stredoškolákov a detí? Čo tie idiotizmy o imunite stáda a ostrovoch slobody keď sa nechá opichať 75 percent ľudí?" kladie otázky v statuse Mesík. A pýta sa ďlej: "Čo úplne cieľavedomé odmietnutie fortifikácie potravín vitamínom D a voľnej dostupnosti lacného a bezpečného IVM v lekárňach?"

"Nezaočkovaní" spôsobujú škody?

"Ten chlap sa nezastaví pred žiadnou lžou," konštatuje Mesík a hneď aj vysvetľuje: "Škodná je jeho korupčno-plagiátorská vláda "Obyčajný" do špiku kosti -ako jeho šéf a predchodca. Prečo preboha by mal niekto so štipkou rozumu veriť niečo partii podnikateľov, čo zruinovali Slovensko a spôsobili tu najväčšiu ľudskú tragédiu od druhej svetovej vojny?"

R. Bránik: Ľudia s previerkou na prísne tajné nemajú prístup ku každej informácii
"Niekto si tu z nás verejne robí srandu a prechádza mu to. Zjavne sa novinárovi stačí opýtať a uspokojí sa s akoukoľvek odpoveďou. Modly sa neradno dotýkať inak, ako s posvätnou úctou," píše na svojej stránke na sociálnej sieti R.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková