Šok! Nahradí Krajčí Lengvarského?
28 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Marek Krajčí do kresla ministra zdravotníctva nastupoval za výraznej podpory lídra hnutia OĽaNO, Igora Matoviča. Odísť po výrazným tlaku verejnosti. Do jeho kresla si sadol Vladimír Lengvarský. Igor Matovič si myslí, že Krajčí bol lepší minister zdravotníctva. Podľa Plusky sa šušká o tom, že Krajčí sa na ministerskú stoličku vráti. Ten podľa informácií, ktoré priniesla Pluska jednoznačne túto informáciu nepoprel. 


"Posledné dni prenikajú zvnútra strany OĽaNO informácie, že Igor Matovič chce návrat Mareka Krajčího na post ministra zdravotníctva," píše denník Pluska. Matovič sa na adresu Lengvarského nedávno aj vyjadril v rozhovore pre denníi Nový čas. „Osobne si myslím, že ako minister je horší než Marek Krajčí,“ povedal. Výkon Mareka Krajčího bol podľa Matoviča výrazne lepší ako výkon jeho nástupcu, ministra Lengvarského.

Podľa ministra obrany Jaroslava Naďa bol ale práve Matovič ten, kto ho žiadal, aby Lengvarského presvedčil do funkcie ministra zdravotníctva. Podľa Plusky Naď nevidí v útokoch Matoviča na Lengvarského nijaký problém. 

Mesík: Nespoliehajte sa na očkovaciu propagandu, ale na lekárov, ktorí liečia
Zvykne sa vravieť: Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Keď sa človek obzrie okolo seba, tak bláznov v akejkoľvek podobe veru nájde habadej. Blázni sú nielen tí, ktorí stále veria tejto vláde, blázni sú aj tí, ktorí ešte stále veria politikom,... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy

Marek Krajčí podľa Plusky o návrate neuvažuje, ale jednoznačne informáciu, o ktorej sa šušká neodmietol. "So mnou o tom zatiaľ nikto nehovoril. Nedostal som ešte takúto ponuku, to znamená, že sa neviem k tomu vyjadriť. Momentálne nad tým neuvažujem. No hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy,“ uviedol Krajčí pre Plusku.

Pre Plusku sa vyjadril aj politológ Radoslav Štefančík. A myslí si, že pri Igorovi Matovičovi je možné všetko. "Matovič dokáže píliť konár sám pod sebou a keď si zmyslí, že chce vymeniť ministra, tak si ten konár naozaj pod sebou píli a pri takom páde si môže poraniť nejednu časť tela,“ uviedol pre Plusku politlóg.

Lovaš: Novinári z mainstreamu sú užitoční idioti v rukách mocných
"Vynášanie zo spisov, hyperbolizovanie, zavádzanie, manipulácia a klamstvá sa stali pracovným nástrojom časti, kedysi mienkotvorných médií. Nie, nehovorím o alternatívnych médiách. Ale o ich kritikoch. Rezignovali na serióznosť. Na objektivitu."... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová