Mesík: Nespoliehajte sa na očkovaciu propagandu, ale na lekárov, ktorí liečia
28 | 10 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zvykne sa vravieť: Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Keď sa človek obzrie okolo seba, tak bláznov v akejkoľvek podobe veru nájde habadej.

Blázni sú nielen tí, ktorí stále veria tejto vláde, blázni sú aj tí, ktorí ešte stále veria politikom, ktorí sa tu už za tých viac ako 30 rokov vystriedali a stále nám sľubujú krajšie začiatky, ale blázni sú aj tí, ktorí veria, že keď sa dajú zaočkovať majú od Covidu pokoj. Nie! Ani v jednom prípade nie ste na správnej koľaji a iba si z vás spravili bláznov. O tom sa očkovaní asi najlepšie vyjadruje v statuse vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/14/to-je-sialene-takyto-rast-cien-sme-tu-nemali-10-rokov

Majiteľom Pfizeru a ich famíliám ste urobili veľkú radosť

Podľa Mesíka stratégia masového opichávania verejnosti vírusovou mRNA utrpela absolútne fiasko. A ilustruje to v priloženej tabuľke na prípade Českej republiky. Zaujímavý je však podľa neho aj vývoj Pfizer propagandy:

„Vírusová mRNA („vakcína“) je sloboda!“

„Vakcína je ostrov slobody!“ (fáza známa ako „Karibské tance“)

„Síce sa nakazíte, ale budete mať ľahší priebeh!“

„Síce skončíte v nemocnici, ale nie na JISke!“

„Síce skončíte na JISke, ale nezomriete!“

„Síce aj zomriete, ale s radosťou!“

„Aspoň posledná fáza mRNA propagandy udiera klinec po hlavičke - naozaj, majiteľom Pfizeru a ich famíliám ste urobili veľkú radosť,“ píše sarkasticky Mesík, ktorý ukazuje aj pár čísiel na ilustráciu vývoja v Českej republike. „Za posledných 7 dní tam zomrelo už viac Pfizer-veriacich, ako odmietačov - 44 „vakcinovaných“ verzus 38 bez mRNA. Za posledných 7 dní bolo na JISkách 44 ľudí s dávkami vírusovej mRNA v tele a 73 bez nich. Hospitalizovaných bolo 383 s dávkami vírusovej mRNA a 523 bez nich,“ poukazuje vyštudovaný lekár na niekoľko zaujímavých čísiel. „Koľko ľudí zomrelo a vážne ochorelo na dôsledky S-proteínom spustených autoimunitných a koagulačných porúch, koľkí dostali myokarditídy a iné vážne ochorenia pokiaľ viem nikto - rád by som sa mýlil - v Českej republike nevedie hodnovernú evidenciu,“ dodáva Mesík.

Skvelé výsledky lekárov, ktorí Covid skutočne liečili

K dosiahnutiu tohto medzivýsledku bolo podľa Mesíka treba napichať vírusovú mRNA do 6,2 milióna Čechov a zaplatiť za to Pfizeru a spol. rádovo stovky miliónov eur. „Dáta v tabuľke neuvádzajú obezitu, diabetes ani iné komorbidity, ani hladiny vitamínu D a Zn, ani informácie o ambulantnej a nemocničnej liečbe pacientov a iné kľúčové informácie o hospitalizovaných, JISkároch a mŕtvych, okrem veku. Aspoňže priemerný vek jednotlivých skupín reportujú - Hegerovci ani to,“ poukazuje vyštudovaný lekár na rozdielne dáta u nás a v Česku.

„Pripomeniem pre kontext včera postovaný rozhovor s 8 americkými lekármi a vedcami, v ktorom dr. Tyson hovorí o tom, ako liečil 6 000 (šesť tisíc) pacientov s Covidom (pacientov - nie ľudí s pozitívnym testom!) a z tých, čo prišli do 7 dní od vypuknutia choroby mu nezomrel žiadny (z tých čo prišli medzi 7. a 14. dňom mu zomreli štyria - z toho dvaja hneď prvý deň, teda prišli už zomierajúci). Dr. Gessling-ová v tom istom rozhovore hovorí, že liečila 1 500 (tisíc päťsto) pacientov - a zomrel jej jeden. Náklady na včasnú účinnú a bezpečnú liečbu pacientov sú pritom - na rozdiel od masového opichávania verejnosti vírusovou mRNA – halierové,“ konštatuje Juraj Mesík na záver svojho statusu, kde poukazuje na to, akí úspešní sú lekári, ktorí Covid skutočne a včas liečia na rozdiel od tých, ktorí sa spoliehajú na experimentálnu vakcínu a šťastie od Boha pri pobyte pacientov v nemocnici.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/14/mesik-varuje-mladych-ked-nebudete-bojovat-za-svoju-slobodu-vezmu-vam-ju