Fico by mal v politike skončiť, kričia niektorí! Pčolinský sa ho zastal
27 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Videonahrávka z poľovníckej chaty, na ktorej je vidieť Róberta Fica, predsedu strany SMER - SD, ale aj Róberta Kaliňáka, otca Norberta Bödöra a syna Tibora Gašpara, ale aj advokáta Paru nenechala ľahostajným ani politikov. Peter Pčolinský sa Róberta Fica zastal, iní si myslia, žeby mal v politike skončiť. Ich reakcie na situáciu, ktorá je podľa niektorých odborníkov až bizarná a majú pocit, že marením spravodlivosti sa hľadá spravodlivosť, priniesol portál eReport.   

Podľa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP), ktorú momentálne vedie Daniel Lipšic, videá, z ktorých sa časť dostala na verejnosť potvrdzujú, že zúčastnení majú snahu ovplyvňovať vyšetrovanie. To je aj dôvod, kvôli ktorému advokát ÚŠP Michal Šúrek nesúhlasí s rozhodnutím súdu, podľa ktorého by sa Tibor Gašpar a ďalší mohli dostať na slobodu už 5. novembra. Prokurátor využil opravný prostriedok, podal sťažnosť a rozhodovať bude čoskoro Najvyšší súd. Ako to ale vidia politici? 

Vo veci nezákonného sledovania chce Fico zvolať schôdzu NR SR
Ako sme už na našich stránkach informovali, líder Smeru Robert Fico včera rokoval s členmi poslaneckého klubu Sme rodina. O čom, zisťoval portál Pluska. Nepredstaviteľná situácia R. Fico sa vyjadril, že so Sme rodina bude rokovať o zvolaní... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Peter Pčolinský sa Róberta Fica zastal

Richard Sulík (SaS) bol vo vyjadreniach zdržanlivý, ale poslanec Miroslav Žiak (SaS) podľa portálu eReport nepochybuje o tom, že Róbert Fico je hlavou organizovaného zločinu. A v NR SR citoval slová zo zverejnenej videonahrávky v ktorej syn Tibora Gašpara spomína aj Lučanského.

Peter Kremský (OĽaNO) je presvedčený, že "...ak sa potvrdí, že ide o marenie vyšetrovania, tak Robert Fico by mal okamžite skončiť v politike...“ píše portál eReport. Jana Žitňanská (Za ľudí) v reakcii použila dokonca aj citoslovcia: ​”Wau," povedala podľa portálu eReport. A poukázala na to, aký je podľa nej Róbert Fico v poslednom čase nervózny.  

Róberta Fica sa ale zastal Peter Pčolinský (Sme rodina). V reakcii na zverejnenú videonahrávku z poľovníckej chaty uviedol, že na nich zatiaľ nevidel nič nelegálne. Bombastických vyhlásení postavených na vode bolo podľa neho v predchádzajúcich obdobiach niekoľko a preto si myslí, že je dôležité počkať, čo sa z celej veci vyvienie a nie hodnotiť ju z dvadsiatich riadkov.

Hanba! Kolíková klame! Znelo v Banskej Bystrici
Reforma súdnej mapy z dielne ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej vyvolala ďalšiu vlnu protestov. Ide pritom už o tretí jej návrh, ktorý sa týka súdnictva, ale zdá sa, že aj s týmto naráža. Doposiaľ sa o zrušení Krajského súdu v Banskej... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová