Diktát SAS-ky pokračuje, liberáli chcú rozdeľovať ľudí
27 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Strana Sloboda a solidarita, ktorá má v názve práve tieto dva pojmy demokracie spoločnosti, chce segregovať očkovaných a nezaočkovaných. Akoby nestačilo, že svojou nátlakovou agendou v rozpore s akoukoľvek slobodou tlačí ľudí k očkovaniu. Aj v spolupráci s ministrom školstva Gröhlingom. Najnovšie sa k tejto téme vyjadril predseda Richard Sulík. Chce výhody pre očkovaných. Vyjadril sa pre Pravdu.

Podľa Sulíka, v súčasnosti odvolávaného z postu ministerstva hospodárstva, by sa malo zohľadňovať, kto je očkovaný a neočkovaný.

Predstavil opatrenia, ktoré chce strana „slobody“ presadiť. V prospech zaočkovaných v čiernych okresoch! „Chceme, aby ľudia vnímali očkovanie ako vstupenku na slobodu,” cynicky uviedol „liberál“ Sulík.

Ako to plagiátor a kaderník Gröhling dotiahol až na ministra diktátora
Gröhling chce politizovať vysoké školy a do akademickej obce zavádza totalitné maniere Čítať ďalej
24 | 10 | 2021 | Imrich Kovačič

Prvou požiadavkou je, aby v prípade, ak sú majiteľ prevádzky, napríklad reštaurácie, ako aj personál zaočkovaní, tak bola táto prevádzka otvorená, a to aj v čiernych okresoch.

V druhom bode strana požaduje, aby tí ľudia, ktorí ochorenie COVID-19 prekonali, boli braní rovnako ako očkovaní, a teda mali rovnaké slobody.

Predsedníčka zdravotníckeho výboru Národnej rady SR Jana Bittó Cigániková v rámci brífingu uviedla konkrétne dáta, na základe ktorých požadujú predstavené zmeny. Napríklad počet pacientov s COVID-19 prijatých do nemocníc sa predikoval na 150 až 250 denne, v súčasnosti je to 140, čo je podľa Cigánikovej výrazne lepší stav, ako sa očakával.

Igor Melicher: Okamžite zrušte režim OTP a prestaňte buzerovať vlastných ľudí
Obmedzený režim v gastro prevádzkach prekáža nielen jej majiteľom či prevádzkovateľom, ale aj samotným hosťom. Mnohí sa síce tvária, že je to v poriadku a pomáha to k nešíreniu "smrteľného" vírusu, väčšina z nich však vie, že nie je a ide o... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Cigániková pripomenula frázu, že ich cieľom je dosiahnuť slobodu pre zaočkovaných obyvateľov, aj pre tých, ktorí ochorenie prekonali, a to aj v čiernych okresoch.