Igor Melicher: Okamžite zrušte režim OTP a prestaňte buzerovať vlastných ľudí
12 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Obmedzený režim v gastro prevádzkach prekáža nielen jej majiteľom či prevádzkovateľom, ale aj samotným hosťom. Mnohí sa síce tvária, že je to v poriadku a pomáha to k nešíreniu "smrteľného" vírusu, väčšina z nich však vie, že nie je a ide o obyčajnú buzeráciu ľudí.


O diskriminácii a buzerovaní ľudí hovorí aj Igor Melicher z MSD - Mladí sociálni demokrati. Podľa neho je režim „OTP“, teda očkovanie – testovanie – prekonanie Covidu neopodstatnený a diskriminačný. Mladý sociálny demokrat v statuse tvrdí, že by ho mali okamžite zrušiť a prestať buzerovať vlastných ľudí.
Za doterajší vysoký počet obetí Covidu u nás môže len táto vláda

„OTP“ teda: Očkovanie, Test, Protilátky je podľa Melichera režim, ktorý nastavila Oľano-vláda pre rôzne prevádzky, akými sú napríklad reštaurácie, kaviarne, hoteli a podobne. „Ak chcete napríklad ísť do reštaurácie, ako úplne zdravý človek, a nemáte jednu z troch uvedených vecí, tak vás odmietnu obslúžiť a pošlú vás preč,“ píše v úvode mladý sociálne demokrat, ktorý OTP režim vníma ako absolútne neopodstatnený a diskriminačný.

„Nikdy a nikde nebolo preukázané, že by reštaurácie alebo hotely boli ohniskami nákazy. My však máme za posledný rok viac ako 13-tisíc obetí Covidu, čo je v globálnom meradle obrovské číslo v prepočte na počet obyvateľov,“ konštatuje Melicher, ktorý sa zároveň pýta, odkiaľ sa teda tieto obete zobrali?

TOTO nás bude bolieť, tvrdí mladý sociálny demokrat Igor Melicher
Slovensku podľa mladého sociálneho demokrata Igora Melichera nikto neublížil viac, ako Matovič-Hegerova vláda. "Mám pocit, že vláda pod vedením OĽaNO vedie Slovensko do úpadku schválne. Nepotrebujú vzdelaný národ, ktorý bude spravodlivo kritický.... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Odpoveď je každému už dlhodobo jasná. Nebolo to z reštaurácií alebo kaviarní, bolo to z (ne)povinného celonárodného testovania minulý rok na jeseň, ktorého sa v priebehu niekoľkých víkendov zúčastnili viac ako 2 milióny ľudí. To je ten pravý dôvod vysokého počtu obetí. A môže za to táto vláda!“ ukazuje Melicher na konkrétneho vinníka obrovského počtu obetí u nás a dodáva:

„V tomto momente nastalo premorenie obyvateľstva. Členovia rodín a priatelia sa neskôr nakazili medzi sebou práve preto, že stáli niekoľko hodín vonku, v zime, v dlhých radoch s minimálnymi odstupmi. Tu je základ vysokého počtu obetí, nie reštaurácie, ani hotely.“

Melicher: Platí "náhubkový" zákon, ktorý zakazuje kritizovať politikov vládnej koalície pod hrozbou trestu!
"Platí náhubkový zákon, ktorý zakazuje kritizovať politikov vládnej koalície pod hrozbou trestu 3 až 6 rokov vo väzbe. Proste už viac nemôžete hovoriť o poslancoch a ministroch OĽaNO, či vládnej koalície pravdu. Inak na vás podajú trestné oznámenie... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Jediná výhoda, ktorú očkovaný má, je ľahší priebeh, keď sa sám nakazí

„Vtedajší predseda vlády Matovič spoločne s ministrom zdravotníctva Krajčím nemohli povedať, že „prepáčte, pokazili sme to, my môžeme za toľké obete, lebo sme urobili úplne rizikové a zbytočné povinné testovanie celého národa.“

Nie, oni jednoducho svoju chybu zakryli tak, že hneď ako sa dalo, tak prijali diskriminačné opatrenia, pri ktorom rozdelili ľudí na dve kategórie, pričom jedným umožnia žiť spoločenský život a druhých z neho vylúčia,“ pokračuje v kritike mladý sociálny demokrat po vzore svojho veľkého vzoru.

Blaha vysvetlil OTP režim: Máte Očkovanie, máte Test alebo máte v Paži
Koaliční pročkovia zarezali všetky naše mimoriadne schôdze - kašlú na rast cien potravín, kašlú na bankrot verejných financií, kašlú na chaos v zdravotníctve, píše poslanec parlamentu za Smer Ľuboš Blaha v najnovšom statuse na sociálnej... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková


„Pri tom je dnes už preukázané mnohými vedeckými štúdiami, alebo realitou v jednotlivých štátoch, že očkovaný človek môže Covid prenášať a jediná výhoda, ktorú z neho má, je ľahší priebeh, keď sa sám nakazí(!). Vláda samozrejme dovolila plne očkovaným ľuďom cestovať za hranice voľne, bez toho, aby museli ísť do karantény, a hľa, na Slovensko prišiel nový variant.

Od koho asi? Zrejme nie od tých, ktorí museli vydržať v karanténe a robiť si PCR testy,“ ponúka Melicher rýchlu odpoveď na svoju otázku. „Dezinformácie o tom, že za zvýšený počet hospitalizovaných môžu nezaočkovaní ľudia je už tak vysoký level klamstiev a propagandy, že by sa za to nemuseli hanbiť v žiadnom diktátorskom štáte,“ papagájuje Melicher to, čo počuje od „vetrom ošľahaných“ smerákov.

Očkovaní vírus šíria, tvrdí šokujúco exminister Marek Krajčí (VIDEO)
Vakcína ako sloboda a zdravie? Vôbec nie! Na začiatku boli síce sľuby, že vakcína bude nielen sloboda, ale aj zdravie, no realita ukázala niečo iné. Experimentálne vakcíny nie sú ani jedno ani druhé a zaočkovaní ľudia sú šíriteľmi koronavírusu... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

OTP by malo skončiť, je to jeden obrovský nezmysel a diskriminácia

„Nútiť ľudí mať očkovanie, test alebo protilátku je diskriminácia najhrubšieho zrna a okrem iného aj porušuje nariadenia Európskeho parlamentu a Rady, ktoré hovorí o tom, že ľudia nesmú byť do očkovania nútení pod žiadnou formou tlaku, či už je to sociálny tlak (nemôžeš sa zúčastňovať na spoločenskom živote), ekonomický tlak (musíš si spraviť test, ak chceš niekam ísť), hospodárskym tlakom (ak sa nedáš očkovať, môžeš prísť o prácu, poprípade ťa budeme segregovať od očkovaných),“ pokračuje Melicher vo vyjadreniach svojich „veľkých“ vzorov zo Smeru-SD.

„Galaktickú chybu trnavského daňového podvodníka si teraz musia odnášať milióny Slovákov prostredníctvom zbytočnej diskriminácie. Doslova sa deje to, že úplne zdravý človek je obmedzený na slobode,“ pridáva mladý sociálny demokrat.



Našťastie sa po celom Slovensku sa podľa Melichera nájdu tisícky čašníkov, barmanov, hotelierov a ostatných ľudí v službách, ktorí nechcú buzerovať svojich vlastných spoluobčanov. V spoločnosti sa tiež nájdu tisíce očkovaných, ktorí si dali vakcínu len kvôli uľahčeniu administratívnych vecí a aj im príde zlé, ako sa vláda správa k tým, ktorí z vlastných dôvodov odmietnu očkovanie.

„Tomu sa hovorí solidarita a spolupatričnosť! OTP by malo skončiť, je to jeden obrovský nezmysel a diskriminácia. Nielenže tým vláda buzeruje vlastných občanov, ale zaťažuje aj slovenský gastro sektor a cestovný ruch, ktorý si už aj tak počas posledných dvoch rokov vytrpel veľmi veľa, keď mnoho podnikov skrachovalo a mnoho ľudí prišlo o prácu,“ dodáva na záver statusu mladý sociálny demokrat Igor Melicher.

Žeby vláda potichu zvažovala režim OTP aj pre budúcoročné krajské a komunálne voľby?
Znie to šialene, ale ono to aj šialene vyzerá. Preložme si to z diplomaticky maskovanej politickej reči návrhu zákona z produkcie ministra vnútra SR pána Mikulca. V návrhu zákona sa píše: "Prekážkou práva voliť je zákonom ustanovené obmedzenie... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Ivan Brožík