Tvrdý odkaz Čaputovej: Dobre vie, že na to Emma nemá a na móle bola iba preto, že je jej dcéra (VIDEO)
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Reakcia prezidentky na status Tomáša Tarabu o tom, že nám v dcére našej hlavy štátu rastie nová „top modelka“ víri slovenské vody viac ako zdražovanie a ekonomická kríza. Negatívne ju vníma i známy bloger Ľuboš Hrica.


Zuzana Čaputová si mala radšej zahryznúť do jazyka. Žiaľ, stalo sa a ona je teraz u väčšiny národa za zlú. Jasne jej to vo videu vysvetľuje aj známy bloger Ľuboš Hrica, ktorý síce žije v Taliansku. Dianie u nás pozorne sleduje. Jeho slová nemajú ďaleko od pravdy a v podstate sa zhodujú s tým, čo si myslí väčšina príčetných Slovákov.
Prezidentka napísala, ako vníma svoju dcéru, ktorú v podstate zneužila

„Namiesto toho, aby bola prezidentka hrdá na dcéru, ktorej niekto zalichotil, že sa z nej stala top modelka, aby mu poďakovala, ho ide šikanovať. A nazývať ho dnom,“ hovorí Hrica. „Milá Zuzka, to dno si prerazila práve ty! Pretože selektuješ ľudí a osoby triediš podľa svojich politických predstáv. Ak by túto vetu napísala nejaká tvoja kamoška, ktorá by možno vyznela aj falošne len preto, aby sa zapáčila, tak v tvojej naivite by si sa jej za to poďakovala. Ale keďže sa ti to hodilo do tvojej politickej šikany, tak si nestrácala čas a napísala si, ako vlastne vnímaš svoju vlastnú dcéru, ktorú si v podstate zneužila,“ pridáva bloger.

Lívia Pavlíková o "kauze" top modelka: „Šikana je veľmi vážny problém, ale toto šikana nie je!“ (VIDEO)
Témou týchto dní nie je riešenie stále väčšej biedy Slovákov či ekonomická pomoc krachujúcim podnikateľom, ale prezidentkina dcéra a jej kariéra modelky. Čo na tom, že väčšina ľudí žije z rúk do úst, toto je TOP téma. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podľa Hricu prezidentka dcéru zneužila tak, že z jej reakcie na Facebookou je pochopiteľné, že sama dobre vie, že na to Emma nemá. A že na tom móle sa prechádzala iba preto, že je jej dcéra. „Takto si nám vlastne pekne ukázalo, ako funguje protekcia. Nielen vo funkciách, ktoré sú platené štátom. Ako je tvoj frajer, ktorého si bez konkurzu zo dňa na deň premiestnila na iné miesto. Takto to vlastne funguje aj v modelingových agentúrach,“ konštatuje Ľuboš Hrica.


Za pásom sú inžinieri a vo vysokých štátnych funkciách pologramotní hlupáci

„Sa potom ani nečuduj, prečo máme na Slovensku za pásom inžinierov a vo vysokých štátnych funkciách pologramotných hlupákov, pretože keď za sebou niekoho nemáš, tak sa môžeš snažiť koľko len chceš,“ vysvetľuje Hrica, podľa ktorého je práve toto to posolstvo, ktoré dala prezidentka desiatkam tisícom mladým ľuďom, že keď za nimi nikto nestojí, tak sa nedostanú nikdy nikam. „To, ako vyzerá tvoja dcéra mi je absolútne jedno, pretože keď som mal pätnásť tak som mal frajerku, ktorá mala tiež znamienko na krku, ale top modelka by z nej určite nebola,“ zakončil svoje video Ľuboš Hrica.

Fico: Slovensko má oveľa vážnejšie témy na riešenie ako dcéru a psychické pochody prezidentky (VIDEO)
Smeráci to nevzdávajú. Smer sa nechce vzdať myšlienky referenda o predčasných voľbách, a tak prezidentke opäť pošlú dve otázky, ktoré by ho mali dovoliť spustiť. Toto je totiž podľa nich téma č. 1, a nie predvádzacie mólo prezidentkinej dcéry a jej... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik