Lívia Pavlíková o "kauze" top modelka: „Šikana je veľmi vážny problém, ale toto šikana nie je!“ (VIDEO)
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Témou týchto dní nie je riešenie stále väčšej biedy Slovákov či ekonomická pomoc krachujúcim podnikateľom, ale prezidentkina dcéra a jej kariéra modelky. Čo na tom, že väčšina ľudí žije z rúk do úst, toto je TOP téma.


O situácii na Slovensku majú záujem aj mladí ľudia, ktorým nie je ľahostajné, čo sa u nás deje. Jednou z nich je i blogerka Lívia Pavlíková. A práve ona vo videu porovnáva diskusiu o prezidentkinej dcére Emme s útokmi, akým čelila mladá blogerka pred niekoľkými rokmi. Porovnanie je to veru dosť zarážajúce.
Keď vydala svoje prvé video, útoky išli z každej strany. Nikto sa jej nezastal

Zdroj: screenshot video Lívia Pavlíková


Lívia je šokovaná z toho, že politici, média a aj mnohí ľudia tak dlho riešia to, čo napísal poslanec Taraba na margo prezidentkinej dcéry, respektíve ako okomentoval to, ako vyzerá. „Vyšlo mi z toho, že ak okomentuje niekto vzhľad prezidentkinej dcéry, ktorá sa snaží byť modelkou, tak je to katastrofa. Tak sa to nesmie, tak je to politická hra,“ hovorí v úvode videa Lívia a dodáva: „Ak by niekto povedal, že je krásna a nádherná a je ambiciózna ako jej matka, a že ženy vládnu svetu, tak by to bolo úplne v poriadku.

Ďuriš Nicholsonová chcela názorom na prezidentkinu dcéru opäť zaujať. Nevyšlo...
Modelingová kauza prezidentkinej dcéry naberá na obrátkach. Nie a nie utíchnuť. Okrem USA a EÚ sa k nej vyjadril azda už každý. Čo však nebolo, môže byť. Navyše, ak sa jej venuje aj ďalší politický „vševedko“. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Zrazu je toto dievča malé dieťa, ktoré do týchto politických hier nemôžeme zaťahovať a nemôžeme komentovať jej vzhľad. Dievča, ktoré má tesne pred 18-tkou. Je to malé dieťa...“ konštatuje blogerka, ktorá vzápätí rozpráva iný príbeh, ten svoj.

„Ale keď ja som vydala svoje prvé video, mala čerstvých 16-rokov a útoky išli z každej strany. A nikto sa ma nezastal. Viete čo napísala vtedy na veľkom vzostupe najpopulárnejšia stránka Zomri? „Počujte, to zmätené dievča, ktoré od včera vládne prak*kotnej časti slovenského internetu niekto aj poznáte osobne? Je*alo jej vždy? Alebo je to len nejaká autistická porucha?!“ A tak sa pýtam, kde bola polícia vtedy? Žiadna polícia nenapísala status o tom, ako mi vulgárne nadávajú v statuse, ktorý bo 5-tisíc krát zdieľaný,“ rozohňuje sa Lívia nad tým, ako dopadla pred pár rokmi ona.

Harabin s Gécim bránia Tarabu. Prezidentka a jej dcéra schytali od ľudí drsnú kritiku  
Nezmyselná vojna, ktorá sa rozpútala po statuse poslanca parlamentu Tomáša Tarabu smerom k „top“ modelke, ktorou má byť prezidentkina dcéra, nenechala chladnými ani viacerých právnikov. Všetci sa zhodujú v jednom – Taraba nič zlé neurobil a ani... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ak riešime šikanu, tak riešme aj šikanu tých detí, ktoré sa nemá kto zastať

Zdroj: screenshot video Lívia Pavlíková


„Viete čo vtedy robila polícia? Pripravovala sa na to, ako príde o dva či tri roky ku mne do školy. Vtedy to šikana nebola?“ pýta sa Lívia „Alebo jediný rozdiel medzi tým, keď je dieťa reálne šikanované je to, či je prezidentkina dcéra a s prezidentkou súhlasím alebo nie? Ak vám, hnusní pokrytci, naozaj ide o šikanovanie detí, tak riešte šikanu plošne, nie iba keď sa vám to páči, a keď je to téma že ide o prezidentku najlepšiu na svete, úplne svätyňu a jej dcéru,“ odkazuje mladá blogerka, podľa ktorej na Slovensku máme oveľa viac šikanovaných detí.

Kritici Tarabu sú v pasci. „Šach-mat“, priatelia, smeje sa Blaha
Slovenskom týchto dní hýbe doslova vymyslená kauza prezidentkinej dcéry, ktorá sa dala na dráhu modelingu. Dá sa polemizovať o tom, či ju spustil poslanec Tomáš Taraba svojím statusom, alebo samotná hlava štátu tým, ako celú vec... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A šikana nie je to, keď niekto dá nepriamu poznámku na náš vzhľad, ktorý verejne prezentujeme. Šikana je to, keď máte naozaj reálne problémy, keď máte z toho až poruchy príjmu potravy alebo problémy so spánkom. To je šikana a toto sú dôsledky šikany,“ prízvukuje Lívia Pavlíková. „Keď ste prečítali to, čo napísal poslanec Taraba a automaticky vám napadlo, že tým myslel, že prezidentkina dcéra je škaredá, tak ste hnusní a odporní pokrytci vy! Pretože týmto statusom to vôbec myslieť nemusel,“ konštatuje Lívia, ktorá neverí tomu, že takéto veci môžu spôsobiť „drámy“.



Šikana je, podľa nej veľmi vážny problém, ale toto šikana nie je. „Prezidentkina dcéra bola na móle vďaka tomu, že je prezidentkina dcéra. Má dvere otvorené všade. Toto dieťa šikanované nie je. Toto dieťa má miliónkrát lepší život ako väčšina detí na Slovensku. Samozrejme, aj ona môže mať svoje problémy, ale ak riešime šikanu, tak riešme šikanu detí, ktoré sa nemá kto zastať,“ hovorí s plnou vážnosťou v samom závere videa mladá blogerka Lívia Pavlíková.

Hanba na slovenský spôsob. Miesto riešenia drahoty a pomoci ľuďom sa riešia úplné...
Slovensko sa už druhý deň nezaoberá ničím iným, iba dcérou prezidentky, ktorú poslanec Tomáš Taraba nazval top modelkou. To naozaj už v tejto republike nemáme čo na práci? To nikomu nevadí drahota, aká tu ešte nebola a chystané ďalšie zvyšovanie... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik