Fico: Slovensko má oveľa vážnejšie témy na riešenie ako dcéru a psychické pochody prezidentky (VIDEO)
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Smeráci to nevzdávajú. Smer sa nechce vzdať myšlienky referenda o predčasných voľbách, a tak prezidentke opäť pošlú dve otázky, ktoré by ho mali dovoliť spustiť. Toto je totiž podľa nich téma č. 1, a nie predvádzacie mólo prezidentkinej dcéry a jej „kritika“.


Prvý pokus o referendum a predčasné voľby prezidentka Čaputová a ústavný súd doslova zarezali, pretože im na jeho vyhlásenie nestačilo ani približne 600 tisíc podpisov rozhnevaných a sklamaných Slovákov. Robert Fico teraz vo videu na svojom profile informuje, že hlave štátu pripravuje ďalšie dve otázky, pretože chce, aby sa už na Slovensku začali riešiť oveľa potrebnejšie a zásadnejšie veci.
Ak niekto vystavil dcéru verejnosti a mediálnemu záujmu, bola to prezidentka

„Práve pripravujem list pani prezidentke s referendovými otázkami. Referendum a predčasné voľby sú totiž jediná cesta ako dostať Slovensko z hlbokej morálnej, právnej a sociálnej krízy, do ktorej ju dostala súčasná vláda,“ oznamuje šéf Smeru a trojnásobný premiér. Namiesto krízy už dva dni vníma, že médiá, politológovia a mimovládne organizácie zúrivo bojujú za pani prezidentku a jej dcéru. „Ak niekto vystavil dcéru pani prezidentky verejnosti a mediálnemu záujmu, tak to bola pani prezidentka Čaputová. Bola to ona, ktorá musela súhlasiť s tým, že jej neplnoletá 17-ročná dcéra sa postaví na módne mólo,“ konštatuje na margo súčasnej „najväčšej“ slovenskej aféry Fico.

Gembler Fico? Stavil sa o 50 eur a vyhral! Neuveríte, kto a ako mu k tomu pomohol
Predseda Smeru-SD Robert Fico už prekvapil všeličím a zrejme väčšina ľudí ho považovala za „normálneho“ človeka, no že sa z neho stane stávkar, to zrejme nečakal nikto. A veruže stalo sa, ba on dokonca vyhral! Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A bola to ona, ktorá médiám oznámila, že pôjde dcéru osobne podporiť na módnu prehliadku. A bola to módna prehliadka dvorného krajčíra pani prezidentky Čaputovej. Ak je dnes treba niečo politicky a mediálne riešiť, tak je to predovšetkým a najmä očividný konflikt záujmov, do ktorého sa dostala pani prezidentka,“ vysvetľuje Fico. Autorom prezidentkiných módnych rób je ten istý návrhár Boris Hanečka, ktorý organizoval aj spornú módnu prehliadku.

Ficov dodáva, že za takýto konflikt by ktoréhokoľvek opozičného politika médiá ukrižovali. Médiá, politológovia ani mimovládne organizácie to ale podľa Fica riešiť nechcú a nebudú. Keď už vyliezli z nôr, mohli by sa venovať tomu, čo je pre Slovensko dôležité,“ odkazuje predseda Smeru.


Už sa konečne vráťme k vážnym témam, ktoré musíme na Slovensku riešiť

To dôležité pre Slovákov je zdražovanie, tretia vlna covidu, vládna kríza, neschopnosť, politické nominácie či zneužívanie trestného práva. „Toto je dnes pre Slovensko dôležité a nie psychické pochody pani prezidentky, ktorá svoju vlastnú dcéru dostala pod mediálny tlak a verejnú diskusiu,“ konštatuje Fico, ktorý dúfa, že mu prezidentka nenapíše, že prerazil nejaké dno. „Úprimne želám dcére pani prezidentky, ako aj dcére ktorejkoľvek matky na Slovensku, len to najlepšie v živote. Len sa už preboha vráťme naspäť k vážnym témam,“ hovorí a vyzýva na úplný záver vide šéf Smeru-SD Robert Fico.

Fico: Kašlem na bratríčkovanie s koalíciou, zachráňme Slovensko!
V najnovšom príspevku na sociálnej sieti sa Robert Fico vrátil k nedeľnému protestu v Rimavskej Sobote. Zúčastnilo sa na ňom vyše 4 tisíc nespokojných občanov. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Ivan Mihale