Hanba na slovenský spôsob. Miesto riešenia drahoty a pomoci ľuďom sa riešia úplné...
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa už druhý deň nezaoberá ničím iným, iba dcérou prezidentky, ktorú poslanec Tomáš Taraba nazval top modelkou. To naozaj už v tejto republike nemáme čo na práci? To nikomu nevadí drahota, aká tu ešte nebola a chystané ďalšie zvyšovanie cien?


O statuse Tomáša Tarabu o dcére prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá rozbieha kariéru modelky, sa už vyjadril kadekto. Jedni kriticky, iní pochvalne. Nikto sa na celý „problém“ však nepozrel tak, ako v statuse expolitička Anna Belousovová. A ten, kto ešte nestratil štipku rozumu musí uznať, že má ozaj veľkú pravdu.
Zaujíma niekoho z tých „hore“ ako vôbec sa má obyčajný slovenský „plebs“?

„Slovensko ide ku dnu a dva dni sa politici, médiá, ba dokonca parlament venujú nejakej 17-ročnej dievčine. Vážení, my nie sme monarchia, prezidentka nie je kráľovná a jej dcéra nie je princezná. Venujte sa tomu, za čo ste platení“ napísala veľmi múdro šéfka strany Národ a Spravodlivosť. Rozmenené na drobné vlastne povedala to, čo si o celej veci myslia obyčajní ľudia, ktorí žijú z ruky do úst.

Lavína nenávisti za Tarabov status. Ale koalícia hádže ľudí ku dnu!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba na svojom profile na sociálnej sieti uviedol: „Vieme, že na Slovensku máme novú top modelku.“ Reagoval tak na fotografiu prezidentkinej dcéry, ktorá predvádzala na módnej prehliadke. Prišla ju podporiť aj Zuzana Čaputová.... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Zvykne sa hovoriť: „Mať tak vaše problémy a plat ministra!“ Áno, veru tak, mať tak ich problémy a mať plat ministra alebo poslanca. To by nám bolo sveta žiť. Lenže, zaujíma niekoho z nich ako sa má obyčajný „plebs“, ako má stále hlbšie a hlbšie do vrecka len preto, že je v obchodoch stále drahšie a drahšie? A zaujíma súčasnú koalíciu, ako asi majú žiť podnikatelia, ktorým je zase zakázané v čiernych okresoch podnikať, a ku ktorým sa ďalšia pomoc zrejme už nedostane?

Kritici Tarabu sú v pasci. „Šach-mat“, priatelia, smeje sa Blaha
Slovenskom týchto dní hýbe doslova vymyslená kauza prezidentkinej dcéry, ktorá sa dala na dráhu modelingu. Dá sa polemizovať o tom, či ju spustil poslanec Tomáš Taraba svojím statusom, alebo samotná hlava štátu tým, ako celú vec... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


Zdá sa, že na „dymovú clonu“ všetkých ekonomických problémov Slovenska bolo treba urobiť to, čo sa urobilo. Nech sa Slovač opäť háda a baví na niečom, čo mu hladný krk vôbec nezasýti. Ale aspoň odvráti pozornosť od toho, že táto vláda úplne kašle na bežného človeka. A pani prezidentka? Tá je spokojná, však veď sa bráni jej dcéra, ktorú sama podhodila vlkom módneho biznisu, s ktorým ide ruka v ruke kritika verejnosti. Tak čo sa teraz diví? Vari si myslela, že keď je prezidentka, že jej dcéra je nekritizovateľná? A na veku to vôbec nezáleží. Oni dve si to vybrali samé. Apropo, však Taraba ju vôbec neskritizoval, tak načo tá histéria? A je jedno koľko má dievča rokov a koho je to dcéra, názor si vari ešte povedať môžeme. Či už ani to nie? Nie monarchia, ale komunizmus ako vyšitý.

Chmelár: pamätáte, keď médiá uháňali mladého syna R. Fica? Ako Zomri vyrástlo na posmeškoch?
Politológ označuje tých, ktorí sú dnes pohoršení z reakcií na dcéru Z. Čaputovej za pokrytcov. „Pamätáte sa, keď médiá uháňali vtedy ešte malého syna Roberta Fica? Ako zaobchádzali s fotografiami detí niektorých opozičných politikov? Ako stránka... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Petra Demková

Nemá Slovensko väčšie problémy, pritom v novom roku ho čakajú ešte väčšie?

Však aj polícia sa do toho zamiešala. Všetkých treba potrestať. Ako si toto môžu dovoliť. Takto ju chváliť! To polícia naozaj už nemá nič iné na práci iba toto? A vraj hoax!!! Odkedy polícia sleduje takéto „hoaxy“? Minister si sťažuje, že má málo ľudí na prácu v teréne, ale zrejme ich má dosť na sledovanie takýchto... No, slušné slovo sa sem napísať nedá. Ak Anna Belousovová použila slovo monarchia, kráľovná a princezná, tak to rozhodne na nás sčasti pasuje. Aj anglická kráľovná, ktorá na to ale má už svoj vek, robí úplné... (povedzme radšej nič), a za ňu všetko robí vláda.



Aj naša vláda robí všetko za prezidentku, lenže robí to pekne na... (píp) Vlastne tak, ako aj pani prezidentka. Lenže pozor, kým vo Veľkej Británii sa kráľovná a jej rodina kritizovať môžu, na Slovensku je to už pomaly zakázané. Lebo to zakázali vlčiaci z USA? A ak si pani prezidentka myslí, že Taraba na ňu zaútočil cez jej dcéru, tak je paranoidná. A s ňou aj všetci, ktorí si to myslia. On to napísal veľmi, aleže veľmi kultivovane  a bez útoku na kohokoľvek.

To taký módny guru by iste vyslovil iný názor. Aký, to je laikovi ťažké povedať. A aj potom, keby nebol pani prezidentke a jej pochlebovačom po vôli, by sa búrili? Nie, Taraba nič nekritizoval, a keby aj, je to dôvod na takýto hon? A navyše za pomoci polície? Nemá Slovensko vari väčšie problémy, pričom ešte väčšie ho po Novom roku čakajú? Bude draho ako ešte nikdy doteraz a tí „naši hore“ sa tvária, že robia čo len môžu. Ak je toto to „čo len môžu“, tak potom zmiznite od vašich „válovov“ a nechajte to robiť takým, ktorým na ľuďoch a na Slovensku záleží. Nielen na vlastných vreckách, lebo tie už máte plné dosť. Na rozdiel od bežných ľudí (nie tých „obyčajných“) ktorí, kvôli vám, otáčajú každé euro!

Taraba: primitívny hejt prezidentky a šikana polície ktorá je vťahovaná do politického boja
Poslanec Taraba urobil bodku za kauzou „modelka Čaputová“. Poukázal na drzosť, s akou sa ho polícia snažila zastrašiť. Podľa Tarabu to len dokazuje, že polícia je vťahované do politického boja a slúži určitej skupine v štáte. ... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Petra Demková