Taraba: primitívny hejt prezidentky a šikana polície ktorá je vťahovaná do politického boja
20 | 10 | 2021 I Petra Demková

Poslanec Taraba urobil bodku za kauzou „modelka Čaputová“. Poukázal na drzosť, s akou sa ho polícia snažila zastrašiť. Podľa Tarabu to len dokazuje, že polícia je vťahované do politického boja a slúži určitej skupine v štáte.   


Podľa Tomáša Tarabu, ľudia to, čo sa udialo, vyhodnotili správne. „Každému novinárovi, ktorý nie je riadený z prezidentského paláca došlo, že to, čo si včera dovolila Zuzana Čaputová bol primitívny hejt a šikana z pozície sily na moju osobu,“ napísal na sociálnej sieti.
Bol to riadený útok na moju osobu

Poslanec za Život i myslí, že zúrivou reakciou voči nemu mnohí poodhalili svoje vnútro. „Ukázalo sa, že nie ja, ale jej vybrané stádo novinárov v skutočnosti negatívne vníma jej dcéru a vyjadrenia Hanzelovej, Šoltéza a samotnej fb stránky Polície stoja za hlbšiu analýzu,“ uviedol.

„Bol to riadený útok na moju osobu a polícia včera svojím primitívnym statusom len dokázala, že je vtiahnutá do politického boja proti opozícii,“ uzavrel Taraba.

Docent trestného práva Laciak: Taraba nespáchal trestný čin
Docent trestného práva z Právnickej fakulty Univerzity Komenského Ondrej Laciak, v rozhovore pre denník Pravda vysvetlil, prečo poslanec Taraba nespáchal trestný čin. A prečo ho nebude možné za príspevok zverejnený na sociálnej sieti o dcére Zuzany... Čítať ďalej
20 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová