Draxler: Krajniakove milióny dostali schránkové firmy
21 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Aktivista a bývalý minister školstva Juraj Draxler sa na svojom profile na sociálnej siete vyjadril o pochybnom prevode financií z ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny. Dostali ich schránkové firmy.

„Asi nijako neprekvapí dnešná informácia, že Krajniakov rezort poslal ťažké milióny na zmiernenie dopadov pandémie rôznym schránkovým firmám bez zjavnej podnikateľskej činnosti,“ reaguje Draxler na informáciu z médií. Podľa nej sa pravdepodobne viac ako 24 miliónov dostalo do rôznych schránkových firiem.

Máme dôkaz: Mikulec aj s Kovaříkom pravdepodobne tárali a Santusová nič neporušila
Peter Pčolinský zo Sme rodina zverejnil na svojom Facebooku zaujímavý dokument podpísaný šéfom tlačového oddelenia ministerstva vnútra Petrom Lazarovom. Ministerstvo vnútra dokumentom odpovedá na otázky šéfky tímu vyšetrovateľov z policajnej... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021 | Gabriel Matta


Keby Slovensko bolo politicky kultivovanou krajinou, už dávno by došlo k výmene ministra. Ale Hegerova vláda masívne ignoruje závažné pochybenia jej predstaviteľov.

Pritom pomoc pre firmy sa vytvárala ťažkopádne, bola zle nadstavená a byrokraticky náročná. „A to ešte minister na tlačovkách drzo zavádzal o tom, aká efektívna tá pomoc vraj je (minulý rok som to priamo na údajoch ukazoval),“ dodáva Draxler.

Draxler spomína, že o bizarných aktivitách ministerstva písal niekoľkokrát. Napríklad Krajniak za šéfku Národného inšpektorátu práce ustanovil ženu, ktorá sa predtým venovala školeniam bezpečnosti v práci, nemá riadnu vysokú školu, len pochybný poľský diplom. Ale je straníčka.

Krajniak je vo vojne s poslancom SaS aj s konšpiračným Denníkom N, ktorý podľa neho klamal
"Klamete, až sa vám od huby práši!" Píše minister práce, sociálnych vecí a rodiny, Milan Krajniak na sociálnej sieti. Ten je, zdá sa, od včera vo vojne s poslancom NR SR Petrom Cmorejom (SaS) a portálom Denník N. A tiež sa zdá, že s konšpiračným... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


Za Ficových vlád by sa spustila búrka a mediálny lynč. Posledný križiak Krajniak, kresťan, Lipšicov kamarát má však imunitu. Pravdepodobne za lojálnosť strane a za oduševnené vyjadrenia, ako jeho rezort pomáha.