Krajniak je vo vojne s poslancom SaS aj s konšpiračným Denníkom N, ktorý podľa neho klamal
11 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Klamete, až sa vám od huby práši!" Píše minister práce, sociálnych vecí a rodiny, Milan Krajniak na sociálnej sieti. Ten je, zdá sa, od včera vo vojne s poslancom NR SR Petrom Cmorejom (SaS) a portálom Denník N. A tiež sa  zdá, že s konšpiračným portálom. Inak by ich Milan Krajniak nenazval triednymi chrapúňmi a klamármi.


"Denník N dnes zverejnil niekoľko absolútnych klamstiev zo strany SaS. Akože seriózne médium by si mohlo overiť aspoň základné fakty," píše Milan Krajniak na sociálnej sieti.

Krajniak reaguje na článok s názvom: "Krajniak ústavný dôchodkový zákon už netlačí, tak to skúša Sulíkova SaS." Peter Cmorej v ňom tvrdí, že ho sklamalo, keď pán minister povedal, že sa o to pokúšať nebude. "Keď člen vlády nemá ambíciu ten bod splniť, nemôže v tom brániť poslancom. To sa už uplatnilo niekoľkokrát,“  informoval Denník N.

Branislav Fábry: "Generálny prokurátor verzus špeciálny prokurátor" - moc či právo?
"Po tom, čo generálny prokurátor využil ustanovenie § 363 Trestného poriadku (TP), začali konkrétni politici hovoriť o zrušení tohto ustanovenia. Pridali sa aj novinári, ktorí sa snažia ústredný problém možného zneužívania tzv. kajúcnikov zo strany... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Ivan Brožík

Chrapúnstvo Denníka N

"Považujem za riadne chrapúnstvo od Denníka N, keď zverejní klamstvá od poslancov SaS. O tom, že nemám odvahu pripraviť ústavný zákon, takže to musia robiť za mňa. Bez toho, aby si Denník N overil, aké sú fakty," píše Milan Krajniak.

"Za ešte väčšie chrapúnstvo považujem vyjadrenia SaS. Buď sú podvodníci oni, alebo predseda SaS. Dúfam, že oni. Vzhľadom na naše doteraz korektné vzťahy s pánom Sulíkom," píše Krajniak.

"Keď som sa pýtal pred rokom predsedu SaS Sulíka, koho mám zavolať do komisie na prípravu ústavného zákona za SaS, povedal mi, že Jozefa Mihála. Povedal som mu, že som chcel zavolať poslanca Cmoreja. Potvrdil mi Mihála," píše Krajniak. "Na prekvapenie všetkých, ale na prvé rokovanie za účasti Jozefa Mihála, sa vo dverách zjavil aj poslanec Cmorej. Opýtal som sa ho, čo tam robí, povedal mi, že za SaS je tam on," vysvetľuje Krajniak. A dodáva, že ho musel s hanbou poslať preč, pretože Sulík trval na Jozefovi Mihálovi.

Krajniak v príspevku na sociálnej sieti odkazuje poslancovi Cmorejovi, aby si neriešil komplexy z toho, že sa ako expert na dôchodkovú reformu nevie presadiť ani vnútri SaS na jeho účet. "Nech sa hnevá na vlastného predsedu alebo na seba samého. Každopádne mňa do toho nezaťahujte," píše. A ohľadom dôchodkového zákona minister  Krajniak na sociálnej sieti oznamuje, že ak nedôjde k dohode na ústavnom zákone, tak do vlády pôjde obyčajný zákon o dôchodkovej reforme.

Martina Valachová: Peniaze, egá a samolepky. Tak fungujú politické strany
Politické strany, ktoré majú svojich členov, používajú podľa Martiny Valachovej, šéfredaktorky online magazínu 40Plus, lepidlo, ktorým sú peniaze. "Peniaze vedia držať pohromade. Nech si kto chce vykrikuje, aké chce heslá. Toto lepidlo je... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová