Pčolinský svoju budúcnosť nevidí ružovo: Stačí jeden kajúcnik a ste vo väzbe!
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Páchateľa máme, skutok vyrobíme. Takto sa odvážil skritizovať poslanec parlamentu za hnutie Sme rodina Peter Pčolinský na sociálnej sieti počínanie vo vlastných radoch!



Zastal sa Santusovej

Pčolinský reagoval na informácie o tom, že vyšetrovateľka policajnej inšpekcie Diana Santusová prešla tzv. detektorom lži až dvakrát!

Výsledky týchto testov jednoznačne preukazujú, že v súvislosti s medializovaným prípadom ovplyvňovania svedkov na NAKA pri plnení služobných úloh postupovala výlučne v súlade so zákonom, nezávisle a bez akéhokoľvek ovplyvňovania.

Santusová dodala, že vyšetrenie absolvovala s cieľom dokázať pravdu „a to aj v nadväznosti na opakované, ničím nepodložené požiadavky vedúcich predstaviteľov ministerstva vnútra, Policajného zboru a Úradu inšpekčnej služby.“ Verejnosti sú v súvislosti s jej prípadom z úst zodpovedných subjektov podsúvané len polopravdy a klamstvá.

Ďalší úplne zbytočný grc! Okomentoval poslanec OĽaNO Matovičov status na sieti
Len ďalší úplne zbytočný grc! Takto označil poslanec za OĽaNO Ján Krošlák najnovší status na sociálnej sieti svojho straníckeho lídra a ministra financií Igora Matoviča. Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Žiadne pochybenia

"Dňa 9. septembra som zverejnil dokument na mojom FB, že kontrola MV SR nezistila žiadne pochybenia vyšetrovateľky Santusovej. V médiách však bolo ticho…Dnes vyšla informácia, že Diana Santusová prešla 2x detektorom lži s výsledkom, že neklamala…," napísal Pčolinský na sociálnej sieti.

„Niekto tu klamal, ale Santusová to nebola. Vyštvali ju však z tímu, odstavili od vyšetrovania ale v médiách ticho, jej nadriadení sú taktiež ticho,“ rozčúlil sa poslanec.
Stačí jeden kajúcnik

„Ale čo si budeme namýšľať. Dnes stačí na obvinenie jeden kajúcnik a skončíte pokojne aj vo väzbe. A médiá to už podajú ako treba… Páchateľa máme, skutok vyrobíme," dodal.

Pčolinský si dokonca myslí, že ho môže čakať podobný osud. „Keďže mám občas až príliš veľké ústa, čakám, kedy ich budú chcieť zavrieť aj mne,“ uzavrel.

IQ RomanyTabák ide prudko dole: Nesúhlasí už ani s vlastným hlasovaním a zvažuje preto odchod z OĽaNO!
Parlamentná kráľovná trapasov a nepremyslených vyjadrení a činov, poslankyňa Romana Tabák posunula svoje pôsobenie v Národnej rade SR na ďalší level. Najnovšie totiž nesúhlasí so svojim vlastným hlasovaním! Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková