Ďalší úplne zbytočný grc! Okomentoval poslanec OĽaNO Matovičov status na sieti
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Len ďalší úplne zbytočný grc! Takto označil poslanec za OĽaNO Ján Krošlák najnovší status na sociálnej sieti svojho straníckeho lídra a ministra financií Igora Matoviča.


Zdá sa, že s prezentáciou svojho šéfa na facebookových stránkach má svojrázny bývalý tenista Krošlák problém už dlhšie. Nie je to prvýkrát, čo sa priamo pustil do Matoviča.
Výhrady má už dávno

„Neuvážené, provokujúce a niekedy infantilné statusy aj napriek radám poradcov zo všetkých strán stále pokračujú," hodnotil poslanec Matovičove internetové výlevy už na jar tohto roku.

"Urážanie ľudí, one man nápady, agresívny spôsob boja, akoby sme boli v opozícii, tiež stále pokračuje. Z politického marketingu a freestylu premiéra sa stáva diagnóza, ktorá má charakter veľkej alergie väčšiny Slovákov na jeho osobu,” napísal v tom čase ešte premiérovi Krošlák.

Najnovšia novela uľahčí vyhazov zo zamestnania: Od januára 2022 bude dôvodom vek!
Kam to spejeme? Na Slovensku pomaly nemá kto robiť, ale zamestnávatelia budú môcť ľahšie vyhadzovať dôchodcov! Novela Zákonníka práce rozšírila možnosti zamestnávateľa ukončiť pracovný pomer so zamestnancom, ktorý dovŕšil 65 rokov veku a vek určený... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Povestné Matovičove statusy

A situácia sa nezmenila. Bývalý tenista riadne okomentoval aj najnovší ministrov status.

Pred pár dňami sa totiž Matovič na sieti vyjadril k rušeniu kvót na hranie slovenskej hudby v rádiách. "Rádiá podnikajú na štátnych licenciách, preto ako štát máme úplne legitímne právo od nich žiadať pomoc našim umelcom pred valcom anglofónnej hudby," napísal minister financií.

A vysvetľoval ďalej: "To nie je nacionalizmus, to je zdravý rozum a ochrana verejného záujmu. Preto som sa včera stretol s pani ministerkou Natáliou Milanovou a poprosil som ju, aby na zrušenie 25% kvóty ministerstvo kultúry zabudlo … ," stálo v príspevku.

Erik Tomáš: Im už naozaj ...!
Načo riešiť ceny energií, poďme zase testovať! - rozhorčuje sa na svojej stránke na sociálnej sieti Erik Tomáš. Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Eka Balašková

V kritike pokračuje

„A to stačilo? Poprosiť?“ začudoval sa Krošlák. „Ako je vôbec možné, že sa v tomto návrhu zákona toto zrušenie ocitlo? Kto ho tam chcel?“ pokračoval zostra poslanec. „A keď sa celá hudobná obec vzbúrila, tak stačí poprosiť a vybavené? Ešte, že ťa máme,“ odkázal bývalý športovec Matovičovi.

Keď Krošláka diskutujúci upozornili, že zbytočne reaguje na expremiérove statusy, bránil sa. „Nekomentujem často a všetko. Ale toto bol len ďalší úplne zbytočný grc,“ zaklincoval.

Fico: Kašlem na bratríčkovanie s koalíciou, zachráňme Slovensko!
V najnovšom príspevku na sociálnej sieti sa Robert Fico vrátil k nedeľnému protestu v Rimavskej Sobote. Zúčastnilo sa na ňom vyše 4 tisíc nespokojných občanov. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Ivan Mihale