IQ RomanyTabák ide prudko dole: Nesúhlasí už ani s vlastným hlasovaním a zvažuje preto odchod z OĽaNO!
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Parlamentná kráľovná trapasov a nepremyslených vyjadrení a činov, poslankyňa Romana Tabák posunula svoje pôsobenie v Národnej rade SR na ďalší level. Najnovšie totiž nesúhlasí so svojim vlastným hlasovaním!





Poslankyňa Romana Tabák sa vyjadrila, že nesúhlasí s návrhom zákona svojej straníckej kolegyne Anny Záborskej. Ten by mal byť o pomoci ženám, no len sprísňuje prístup k umelému prerušeniu tehotenstva.
Nevedela o čom hlasuje?

Čo je však na rozhodnutí bývalej béčkovej tenistky zaujímavé je fakt, že predtým sama za sprísnenie interrupcií hlasovala. Aj vďaka jej hlasovaniu sa návrh posunul do druhého čítania, píše portál ereport.sk.

Sama Tabák sa zúčastnila na včerajšom proteste podporujúcom práva žien s odkazom: Moje telo, moje rozhodnutie. A na instagrame uviedla, že ak parlamentom prejde sprísňovanie interrupcí, zváži odchod z klubu OĽaNO. "Ak sa schváli zákon pani Záborskej, zvážim odchod z OĽANA," doslovne uviedla poslankyňa.
Aspoň je švanda

Satirická stránka Zomri ďalší prešľap poslankyne nenechala bez povšimnutia. Znova pripomenula, že návrh zákona o pomoci tehotným ženám prešiel v pléne do druhého čítania aj vďaka jej hlasu, a tak vo svojom statuse k bývalej tenistke satirici drsne odkázali: “Keď sa pripravuješ na prechod do Rodiny, kde budeš svojim IQ ideálne pasovať.”

Najnovšia novela uľahčí vyhazov zo zamestnania: Od januára 2022 bude dôvodom vek!
Kam to spejeme? Na Slovensku pomaly nemá kto robiť, ale zamestnávatelia budú môcť ľahšie vyhadzovať dôchodcov! Novela Zákonníka práce rozšírila možnosti zamestnávateľa ukončiť pracovný pomer so zamestnancom, ktorý dovŕšil 65 rokov veku a vek určený... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková