Ostrá hádka na Farme! Plánuje sa Stanka s Mirom rozísť? (VIDEO)
19 | 10 | 2021 I Denis Merva

Vyzerá to na rozchod! Párik si prechádza ďalšou krízou. Stanka sa bojí duelu a Miro to schytal! Informovala markiza.sk


Rambo a výbušný farmár Miro sa len pred nedávnom pochytili s Peťou, keď jej ukázal vulgárne gesto. Petre rupli nervy a prezradila, čo v sebe doteraz dusila! „Poďme si pospomínať, čo sa dialo, keď som prišla na Farmu. So Stankou si bol pohádaný a neustále si mi hovoril, aká je Miška pekná a či by si si s ňou mohol začať. Je to na kamerách! A povedal si, že Miška je lepšia ako Stanka,” prezradila Peťa pred kamerami! Stanka sa z toho citovo zrútila!

Pomerne vypätá hádka medzi párikom začala v momente, kedy sa Stanka opýtala Mira či by sa do ďalšieho duelu obetoval on namiesto nej! V tom momente sa začali hádať! Miro odôvodnil, že do duelu ísť nechce, nakoľko tam už bol pred nedávnom. Mirova reakcia sa Stanke rozhodne nepáčila! "Veď ty si sa tu prišiel len zviditeľniť, ja som sem prišla vyhrať," vykrikovala farmárka Stanka! Následne pred kamerami v osobnom rozhovore prezradila, že toho už má s Mirom dosť a že toto je už len ďalší krok k tomu, aby to ukončila!

Farma 13 Stanka
zdroj/farma.markiza.sk


VIDEO

Počas farmárskeho duelu sa opili, napínalo ich! (FOTO)
Farmársky duel, ktorý ste si mali možnosť pozrieť v sobotu večer 16.10.2021 bol špecifický. Prvý krát bolo dovolené aby sa v dueli farmárov proti sebe postavila zmiešaná dvojica! Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Denis Merva