Počas farmárskeho duelu sa opili, napínalo ich! (FOTO)
17 | 10 | 2021 I Denis Merva

Farmársky duel, ktorý ste si mali možnosť pozrieť v sobotu večer 16.10.2021 bol špecifický. Prvý krát bolo dovolené aby sa v dueli farmárov proti sebe postavila zmiešaná dvojica! 


Po novom Evelyn farmárom oznámila, že sa v dueli môžu proti sebe postaviť opačné pohlavia. Dávid neváhala do duelu vyzval Moniku Fabovú, pre ktorú to už bol jej tretí duel.

Úvodnú disciplínu, kde víťazila hlavne sila a vytrvalosť, vyhral Dávid. V druhej disciplíne Monika karty obrátila. Monika vyhrala v disciplíne, kde duelanti museli veľmi rýchlo nasať víno do skleneného heveru a preniesť do nádrže. Také množstvo čerstvého moku potrápi aj skúsenejšieho vinkára.

„Ja som už opitá normálne. Veď štyri glgy do mňa, štyri glgy tam."

Počas tejto disciplíny pravdepodobne na svoju šikovnosť a rýchlosť Monika doplatila. Nakoľko v ďalšej disciplíne nasledovalo strelba plechoviek prakom, v ktorej sa Monike podarilo zopár plechoviek trafiť. Žiaľ v disciplíne rozhodovala stabilita a rýchlosť. Dávid bol v poslednej tretej disciplíne úspešnejší a poslal tým Moniku zo statku Farmy domov. Farmári prezradili, že im vizážistka z Detvy bude chýbať!

[gallery size="large" ids="267028,267031,267033,267034"]

Dvaja noví pomocníci zamierili na statok Farmy! (VIDEO)
Farmári v šoku! Prišiel list, v ktorom farmárov informovali, že na statok mieria nové posily! Kto im prišiel pomôcť na statok Farmy? Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Denis Merva