My chceme zachrániť Slovensko pred bandou primitívov a nevzdelancov odkazuje Blaha Remišovej (VIDEO)
19 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Veronika Remišová chcela byť opäť za Vasilisu Premúdru a pokúsila sa svojím názorom „obohatiť“ tému násilia na futbalových štadiónoch. Prirodzene, aj za to môže, podľa nej Smer-SD a Robert Fico. A toto radšej nemala robiť, pretože hneď ju za to doslova sfúkol podpredseda smerákov Ľuboš Blaha.  


Remišová toho už natárala toľko, že by sa o tom dala napísať celkom zábavná kniha. Teraz sa ale zamiešala do niečoho, čomu nielenže vôbec nerozumie, ale jej otrepané „Lebo Fico“ tu absolútne nesedí. Však jej za to v statuse poriadne klepli po ušiach nielen samotní Slováci, ale aj Ľuboš Blaha.
Spomeňte si ako ich k moci vyniesli konšpiračné teórie a vlna nenávisti

„Viete, kto môže podľa Veroniky Remišovej za násilie na nedeľnom futbale v Trnave? Trikrát hádajte. No predsa Robert Fico. Kto iný,“ konštatuje v úvode Blaha a dodáva, že ľudia sa od smiechu, čo vlastne napísala chytajú za bruchá. „Kým sa Slovensko pýta, kde bola na futbale Hamranova polícia, Veronika zase blúzni o Smere. Vraj šírime nenávisť,“ krúti hlavou nad Remišovej slovami a uvažovaním smerák, ktorý poukazuje na nedeľné dianie v Rimavskej Sobote, kde boli tisíce dobrých ľudí, ktorí už majú dosť neoliberálnej vlády.

Veronika Remišová dokáže nemožné, aj poprieť seba samú. Je rodinným striebrom demagógie
Obvykle si bežný človek zachováva akú-takú integritu vo svojich vyjadreniach. A bežný človek si aj pamätá, čo povedal včera, predvčerom. Iba Veronika Remišová nie. Ostentatívne nie. Neprekáža jej povedať niečo, čo vzápätí poprie absolútnym... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


„Chcú slobodu, chcú sociálny štát. Nie je v nich nenávisť, je v nich láska k Slovensku.,“ konštatuje Blaha smerom k podpredsedníčke vlády a šéfke, aj jej vinou, pomaly zanikajúcej strany Za ľudí. „Spomeňte si, čo po nás kričali rôzni paviáni na námestiach pred troma rokmi. Ako nás zastrašovali a chceli nás vešať na kandelábre, ako protestovali pred našimi rodinnými príbytkami, spomeňte si na Matovičove fekálne reči pred parlamentom a ako ich k moci vyniesli konšpiračné teórie a vlna nenávisti. Aj Remišovú, aj Čaputovú, aj Matoviča,“ obracia sa Blaha tentokrát smerom k národu.



„Oni nám idú dnes niečo vyčítať? Oni nás vinia ešte aj za futbal? Tí, ktorí polovicu národa označujú za dobytok a dezolátov? Tí, ktorí polovicu Slovákov označujú za mafiánov? Tí, kvôli ktorým zomrel Milan Lučanský?“ pýta sa podpredseda Smeru-SD. „My chceme zachrániť Slovensko pred bandou primitívov a nevzdelancov. To chceme. A na to máme právo?“ píše na záver statusu Ľuboš Blaha, ktorý Remišovej radí pozrieť si zostrih z ich protestu v Rimavskej Sobote a hanbiť sa za to, ako ona sama uráža Slovákov.

Remišová je už ako Matovič, len v sukni (VIDEO)
Slováci sa čím ďalej tým viac presviedčajú o tom, kto nám to tu vlastne vládne. Ich vyjadrenia sú často podobné tým, ktoré pred časom samotní aktéri kritizovali na národniarovi Jánovi Slotovi či jeho nástupcovi Andrejovi Dankovi. Ostatne, výnimkou... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik