Šutaj Eštok: Makó, Imrecze a Suchoba svedčia za odmenu 18 miliónov eur!
18 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Záhada je rozlúštená! Trojica najväčších kajúcnikov má obrovskú motiváciu vymýšľať si čokoľvek na kohokoľvek. Píše to na sociálnej sieti poslanec parlamentu a Pellegriniho prívrženec Matúš Šutaj Eštok.



Obrovské peniaze

Šutaj Eštok vo svojom statuse šokuje informáciou, že táto trojica spolu s ďalším kajúcnikom Čechom si na podvodoch s DPH zarobila až 18 miliónov eur.



"Doteraz sme sa mohli čudovať, prečo tak ochotne hovoria na každého na koho im ukážu ich politicky motivovaní vyšetrovatelia. Dôkazy o manipulácii aj dôvod, čiže likvidácia opozície sú zrejmé," píše poslanec.


Podľa neho jediné čo ostávalo neznáme, je až podozrivo prehnaná ochota, prečo Makó, Imrecze aj Suchoba narozprávajú na každého aj veci, ktoré sa už za pár hodín ukážu ako výmysly.



Beňová sa po dlhej dobe tvrdo postavila za Fica!
Zmenil sa úplne, zásadne! Hovorí pre Hospodárske Noviny europoslankyňa Monika Beňová o lídrovi Smeru-SD Robertovi Ficovi. Kým ešte pred časom politička naznačovala, že expremiér nie je v dobrej zdravotnej kondícii, fyzickej ani psychickej, dnes... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Diana Zaťková



Nikde sa o tom nehovorí

"Teraz je záhada rozlúštená," konštatuje hlasák. "Denník plus1deň priniesol šokujúcu informáciu, že táto trojica spolu s ďalším kajúcnikom Čechom si na podvodoch s DPH zarobila až 18 miliónov eur. O tom sa, samozrejme, nikde nehovorí," dodáva.




Šutaj Eštok upozorňuje, že o tom, ako Imrecze absurdne tvrdí, že Kažimír ako jeho vtedy verejný nepriateľ mu mal od niekoho údajne priniesť 50 tisíc vykrikuje celé OĽANO. Ukradnutých 18 miliónov eur na DPH však podľa neho nespomína nik.



M. Uhrík: Miláčik doktor Sabaka žiada desaťtisíce eur!
Nezaplatíme ani cent! Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa vo videu na sociálnej sieti spojil so svojim stranníckym kolegom Milanom Mazurekom, aby predali odkaz doktorovi Sabakovi. Ten od nich žiada... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Diana Zaťková




Tresty na smiech


"A teraz sa podržte. Viete aké tresty dávajú kajúcnikom, ktorí si ochotne vymyslia čokoľvek na politicky nepohodlných ľudí?" pýta sa hlasák. "Pár mesiacov nepodmienečne a pokuta niekoľko tisíc eur," vzápätí aj odpovedá.


Ak to dopadne rovnako aj v tomto prípade, tak tých 18 miliónov eur si podľa poslanca páni Makó, Imrecze, Suchoba a Čech budú môcť ponechať ako odmenu za svoje služby pri likvidácii opozície.


"A namiesto 20 rokov natvrdo, čo by im za takúto krádež hrozilo budú za mediálne hviezdy, lebo sa stali najznámejšími kajúcnikmi. Keď najbližšie uvidíte v televízii Matoviča s Lipšicom, keď budú mať plné ústa kajúcnikov, tak si na to spomeňte," uzatvára Šutaj Eštok.



Mazák: Súdna rada podporuje oddelenie a špecializáciu agendy správneho súdnictva
Súdna rada síce nesúhlasí s návrhom zákona, ktorým sa zriaďujú krajské správne súdy, ale podporuje odčlenenie a špecializáciu agendy správneho súdnictva až na úroveň terajších krajských súdov. Pre TASR to uviedol predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR