Blaha: Besný pes Hamran si dnes možno príde po Závodského
18 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Heger dnes dával v relácii Braňo Závodský Naživo v Rádiu Expres zase úplné bomby, píše na sociálnej sieti poslanec parlamentu za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha. Premiér sa podľa neho každým dňom podobá viac a viac na Matoviča.


"Najskôr Heger nadával ľuďom za to, že včera boli na proteste. A rovno v priamom prenose dal pokyn policajnému prezidentovi, aby riešil lídra opozície Roberta Fica. Takto to najnovšie funguje. Tyran dá priamy pokyn polícii a ´naši chlapci´ budú kriminalizovať opozíciu. Perfektné," hodnotí Blaha.



Kedysi to nevadilo

Najviac sa vraj smerákovi páči, ako "Heger bliaka, že veľké zhromaždenia nemajú byť v čase pandémie. Ale to nevadilo, keď nahnali 50-tisíc ľudí na pápeža. A nevadilo, ani keď Čaputová takto pred rokom porušila všetky predpisy a v uzavretej miestnosti sa stretlo tisíc ľudí na Globsecu".


Podľa Blahu sme sa tiež od Hegera dozvedeli, že keď budú kolabovať nemocnice kvôli neschopnosti vlády, tak za to môžu nezaočkovaní ľudia. "No skvelé - už zase môžu bežní ľudia za zlyhania vlády," upozorňuje.


Šutaj Eštok: Makó, Imrecze a Suchoba svedčia za odmenu 18 miliónov eur!
18 | 10 | 2021 | Diana Zaťková



Na nerozoznanie

Heger je už podľa neho na nerozoznanie od Matoviča a Naďa. Už len čaká, kedy začne Heger nadávať ľuďom do ´múdrosráčov"´ako Matovič alebo do ´opíc´ ako Naď. "Prosím pekne, OĽaNO - najväčší tupci v galaxii kopú do vlastného národa, strašné."


"Roztomilé bolo, ako Heger ako pokazená platňa opakoval, že Robert Fico je ´líder zloby a rozvratu´. Hej, hej, nadávajú polke národa do ´dezolátov´ a ´dobytku´, kolabuje im štát, umierajú im tisíce - ale my sme tá zloba a rozvrat," rozčuľuje sa poslanec.


Primár Kulkovský - kakáme si do úst!
Od dnešného dňa máme na mape Slovenska podľa covid automatu prvých päť čiernych okresov. To znamená množstvo prísnych obmedzení aj pre očkovaných. Tento postup vo svojom statuse kritizuje známy primár Kulkovský. Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková



Kde je tá politická kultúra?



Najlepší bol ale podľa poslanca záver. Závodský sa Hegera pýtal, prečo si na Slovenský pozemkový fond politicky "dosadili Matovičovu podržtašku. Heger ho ohriakol, nech nelamentuje a vypotil tento skvost, odcitujem to, nech sa to zapíše do dejín humoru: „Ja chcem zdvihnúť politickú kultúru, aby sa tu nedosadzovali na funkcie nejaké politické nominácie“."


"A čo keď vás všetkých vyhádže Robert Fico, keď vyhrá voľby?" - pýta sa Závodský. A Heger naňho urazene kričí - "pcha, vy hovoríte, že vyhrá voľby Robert Fico!?" To bolo epické, píše Blaha.


Upozorňuje však, že nie je vylúčené, "že po Závodského si dnes príde besný pes Hamran. Takéto kacírstvo. Heger dal už určite pokyn. Povedať do éteru pravdu, že ešte párkrát podá Heger takéto nepríčetné výkony a Robert Fico je späť.... To sa neodpúšťa," konštatuje Blaha.


Minister obrany Jaroslav Naď: Opice, opice, opice všade a všetci iba OPICE
“OPICE” OPÄŤ VYČÍŇALI… DOKEDY SA NA TO AKO SPOLOČNOSŤ BUDEME POZERAŤ?!" (Citát Jaroslav Naď, minister obrany SR, štátny úradník, korunný princ OĽaNO.) Opakovane vás, vážení čitatelia, v krátkom statuse na sociálnej sieti tento v doslovnom preklade... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Ivan Brožík