Minister obrany Jaroslav Naď: Opice, opice, opice všade a všetci iba OPICE
18 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

“OPICE” OPÄŤ VYČÍŇALI… DOKEDY SA NA TO AKO SPOLOČNOSŤ BUDEME POZERAŤ?!" (Citát Jaroslav Naď, minister obrany SR, štátny úradník, korunný princ OĽaNO.) Opakovane vás, vážení čitatelia, v krátkom statuse na sociálnej sieti tento v doslovnom preklade "služobník" nazval opicami. Vás, ktorí si platíte jeho služby cez vaše dane!


"Pamätáte si moje vyjadrenie, že na plote Úradu vlády viseli “opice”? Viď prvé foto. Áno, to boli “opice”, pretože normálny človek sa takto nespráva… Myslel som si to vtedy a teraz ešte viac…" Ešte drzo prízvukuje, hrdo prízvukuje, svoju nedávnu urážku občanov na sociálnej sieti štátny úradník Naď.

Reprofoto - FB (@Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO)


Minister Naď sa stavia do pózy generála Pentagonu - pretláča slovenských vojakov na Ukrajinu
Týmto nepochopiteľným a pre tradičné Slovensko-Ruské väzby a strategické záujmy neprijateľným postojom ministra vlády sa dokonca jeho ministerstvo chváli aj vo vlastnej tlačovej správe. Slovensko nechce cudzie vojenské základne na svojom území a... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

Chudák, ľutuje sám seba!

"Koľko len som dostal za to kritiky, útokov od obhajcov “opíc”, od extrémistov, ale aj od oklamaných bežných ľudí či od novinárov. Vraj čo si to dovoľujem proti slušným protestujúcim ľuďom…" Sťažuje sa - asi sám sebe - minister vlády SR Naď.
A zas jeho "opice"

"Nuž a včera boli “opice” opäť raz vo forme. Dlhé roky som hrával aktívne futbal, dodnes ho hrávam rekreačne. Mám rád ten šport a rád naň chodievam aj ako divák, a to aj s deťmi. Navyše Slovan vždy bol a aj bude mojou srdcovkou ?. Dokonca rozumiem aj emóciám, ktoré futbal prináša. Ale to, čo “opice” z fanklubov Slovana a zo Spartaku, ale aj z iných spriatelených fanklubov oboch klubov včera predviedli, to už je za hranicou akejkoľvek únosnosti. (Viď foto, zdroj: br, cas.sk)" Píše Naď.
Žiada potrestať opice

"Práve teraz je čas na využitie kamerových systémov, na exemplárne potrestanie tých desiatok “opíc”, aby si normálni ľudia mohli aj so svojimi deťmi ísť vychutnať šport.
Mnohé opice, sú zákonom chránené. Tieto “opice” by mali byť zákonom exemplárne potrestané, aby sme zákonmi chránili slušných ľudí." Končí status Naď

Hm, kto je tu tá Naďova opica?

(Medzititulky red. HD)

To je na DEMISIU - minister obrany Naď dourážal povstaleckého veterána
To tu ešte nebolo. "Rodinné striebro" našej oslobodzovacej histórie znevážil, ponížil a dourážal sám minister obrany, Jaroslav Naď (OĽaNO). "Povstalecký veterán Vladimír Strmeň, ktorý zožal veľký aplauz po prednese svojho prejavu na oslavách 77.... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Ivan Brožík