Primár Kulkovský - kakáme si do úst!
18 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Od dnešného dňa máme na mape Slovenska podľa covid automatu prvých päť čiernych okresov. To znamená množstvo prísnych obmedzení aj pre očkovaných. Tento postup vo svojom statuse kritizuje známy primár Kulkovský.



Na situáciu nereagujeme správne

Primár sa nevie stotožniť s výraznými obmedzeniami pre všetkých. "Iste, epidemiologická situácia v nich nie je dobrá a reagovať treba, no nie tak, že berieme jeden z motivačných dôvodov prečo sa dať zaočkovať – slobodu.“ tvrdí vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Prvé čierne okresy od zajtra a drastické opatrenia
Ako bude vyzerať "covidová mapa Slovenska od zajtra? Prezradila nám to stránka Ministerstva zdravotníctva, cez ktorú informuje používateľov sociálnej siete. Čítať ďalej
17 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Neočkoavní trest pre zaočkovaných

Na jednej strane podľa Kulkovského môžu byť vlaky a autobusy plné neočkovaných odmietačov nosenia respirátorov, aj v čiernych okresoch povolíme trebárs bohoslužby a hromadné opatrenia (do 100 očkovaných ľudí). Na strane druhej v čiernych okresoch zaočkovaným zakážeme vstup aj do fitness centier a wellnessov, nechápe Kulkovský.


Horlivý zástanca očkovania

Toto je o primárovi Kulkovskom známe a nezaprel sa ani tentokrát. Pripomína nám to aj tentokrát: „Niekedy to vyzerá tak, že si, slušne povedané, kakáme do úst. Veď aký je predpoklad, že sa väčšinou mladý očkovaný a športovo založený človek nakazí od ďalšieho očkovaného? Alebo že skončí v nemocnici s COVID-19? Stojm si za tým, že očkovanie chráni… a ukazujme to aj skutkami.“ Preto primár podporuje majiteľov fitness centier, ktorí chcú vyjsť v ústrety aspoň svojim očkovaným zákazníkom.

Šéf zásahového tímu Slašťan: Ľudia sú hrozba a nie potrava
Medveď je najväčšia šelma, žijúca na Slovensku a okrem človeka v prírode nemá nepriateľa. Človek sa rozhodol chrániť ho, čo je nepochybne správne. Rôznia sa však názory na reguláciu ochrany a z medveďa sa stáva jedna z tém, ktorá rozdeľuje... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Eka Balašková