Premotivovaný diktátor Hamran chce tvrdo zasahovať proti protestujúcim občanom. Uhrík sa k tomu rázne vyjadril
17 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Poverený policajný prezident Štefan Hamran sa už v niekoľkých rozhovoroch vyjadril, že sa polícia už nebude na protestoch iba prizerať. Tento neobyčajne premotivovaný a uzurpátorský funkcionár plánuje tvrdé zásahy proti občanom. Na tieto jeho zámery reagoval poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík, predseda vznikajúceho hnutia Republika na svojom facebookovom profile.


Podľa neho si Hamran pomýlil políciu s fašistickým gestapom. Z pozície svojej moci chce tvrdé zásahy proti nespokojným a protestujúcim občanom.

Uhrík píše, že jeden policajný prezident sedí vo väzenskej cele, druhý policajný prezident bol vo väzení (samo)zavraždený, tretí je obvinený a čaká, čo s ním bude.

Dezoláti sa budú trestať! Kto rozhodne, čo je pravda?
16 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Na každú sviňu sa voda varí

„Čo myslíte, ako dopadne výhľadovo štvrtý policajný prezident, ak obráti políciu proti vlastným občanom?! Pán Hamran by si mal dávať pozor. Ani on nebude nedotknuteľný večne. Ak bude porušovať zákony, tak aj jeho raz spravodlivosť dobehne. Možno nie za tejto vlády, ale raz istotne,“ upozorňuje Uhrík.

Stojte za každú cenu na správnej strane

„Viesť políciu do konfliktu s občanmi sa nikdy nikomu nevyplatilo. Skôr či neskôr napokon vždy zvíťazila sila ľudu. A tí, ktorí išli proti ľuďom a ich slobode ťahali napokon za kratší koniec a boli potrestaní,“ dodáva poslanec.

Preto sa môže stať, že za svoje činy budú títo uzurpátori moci pykať. Uhrík vyzýva občanov, aby stáli na správnej strane - proti útlaku.

Hoaxy a podvody na FB neustále krágľujú a kádrujú - bez akejkoľvek zodpovednosti
Facebooková skupina Hoaxy a podvody, ktorú založila Polícia Slovenskej republiky, je určená na upozorňovanie na dezinformácie, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. No často sa na tejto skupine objavia aj používatelia internetu, ktorí vyslovili... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Ján Papuga


Kam zmizla obeť polície?  

Ťažko si predstaviť, čo Hamran myslí tvrdými zásahmi polície. Také sme už predsa videli na predchádzajúcich protestoch. Dokonca zásah gumovým projektilom do krku protestujúceho. Bez príčiny. A dnes ani nevieme, čo sa s obeťou tohto ozaj tvrdého zásahu stalo. Takéto zásahy má na mysli Hamran?