Uhrík varuje: Návrat boľševickej cenzúry. V zákerných rukách Mikulca, Kolíkovej, Mikasa
15 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Poslanec európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa vyjadril na YouTube k zámeru vlády spustiť tvrdú cenzúru.

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, minister vnútra Roman Mikulec a hlavný hygienik Ján Mikas plánujú predložiť legislatívu, podľa ktorej chcú umlčať vzrastajúcu kritiku občanov a ich názory. Oficiálne má ísť o ochranu zdravotníkov proti hoaxom. Mal by to byť nový priestupok proti poskytovaniu zdravotnej starostlivosti.

Napriek arogantnému výsmechu a mediálnemu lynču diskusia o covide bude!
Iniciatíva Hovorme spolu sa preslávila tým, že by chce otvoriť širokospektrálnu diskusiu odborníkov o covid 19 a o opatreniach proti tejto chorobe. Autormi iniciatívy sú bratia Matyinkovci, ktorí sa venujú hudbe. To bolo aj príčinou ich výsmechu:... Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Totalitná cenzúra sa stupňuje

Vláda sa chystá podľa Uhríla, „zatvárať huby“, čo jej ide najlepšie. Pridal sa k tomu aj dočasný policajný prezident Hamran, ktorý avizoval tvrdý boj proti hoaxom. Z úradu vlády má polícia dostávať pravidelné informácie o hoaxeroch. Takto nejako to fungovalo aj v prípade ŠtB v minulom režime. Vláda bude polícii dávať informácie, za ktoré budú môcť prenasledovať ľudí za iný názor. Uhrík vraví, že sa takéto postupy nelíšia od boľševických či fašistických spôsobov vládnutia, od totality.

Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Dezinformácie sa môžu stať pravdou

Uvádza príklad, keď sa v minulosti javila ako dezinformácia, že budú covid pasy. A dnes sú už realitou. Predstavte si, že by zákon platil už vtedy. Takýto „hoaxeri“ by boli postihovaní, hoci sa ich informácie po čase potvrdili. Ako iný príklad uviedol to, že v minulosti by pokojne boli stíhaní tí, čo vraveli o laboratórnom pôvode Covid-19. Dnes to už potvrdzujú mnohé odborné kapacity. V minulosti by teda mohli byť stíhané. Takúto pokutou by boli bývali dostali aj tí, čo verejne hovorili o negatívnych účinkoch vakcín. Tie sú dnes v tisícoch prípadoch potvrdené.

„Rozdiel medzi hoaxom a pravdou bol pár mesiacov. Namiesto vyvracania argumentov, policajný zásah. Namiesto diskusie, represia,“ hovorí Uhrík. Odborníkov s inými názormi zatlačili na sociálne siete a vládni odborníci sa nekriticky propagujú v zaplatených mienkotvorných médiách.

Hoaxy a podvody na FB neustále krágľujú a kádrujú - bez akejkoľvek zodpovednosti
Facebooková skupina Hoaxy a podvody, ktorú založila Polícia Slovenskej republiky, je určená na upozorňovanie na dezinformácie, ktoré sa šíria na sociálnych sieťach. No často sa na tejto skupine objavia aj používatelia internetu, ktorí vyslovili... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Boj proti bezcharakternej vláde je jediná cesta

Podľa Uhríka vláda zúri, lebo nevie ustáť verejný tlak. Z dôvodu vlastnej neschopnosti. Tú zvaľujú na frustrovaných a nespokojných občanov. Tých chcú prenasledovať za názory, ktoré sa priečia koaličnej totalite.

Za hnutie Republika Uhrík ubezpečil, že budú bojovať proti týmto novým nariadeniam. Aj v uliciach.

Pripomeňme si, kto sú predkladatelia tejto nevídanej cenzúry. Ministerka Kolíková, ktorá je spojená so spáchaním podvodu a s rodinkárstvom. Minister Mikulec, podozrivý z uplácania a takisto z rodinkárstva. A hlavný hygienik Mikas, čo bez opory v zákone vydáva nezmyselné nariadenia a tisíce výnimiek z nich pre papalášov. V rukách týchto ľudí ide o nebezpečnú zbraň proti občanom. Stačí už len to, že vládnu päťmiliónovému národu ako tí najbezúhonnejší politici.

Predavačky a kontrola zaočkovania? Fúúúú ha, TOTO je téma, ktorá Slovákom riadne zdvíha tlak
Ján Mikas a jemu podobní „odborníci“ si vymysleli, že predavači v obchodoch či obsluha v gastro zariadeniach majú právo, ba povinnosť skontrolovať hosťa, či je zaočkovaný. Teda či má očkovací preukaz alebo covid pas. Tým však porušili nielen naše... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik