Predavačky a kontrola zaočkovania? Fúúúú ha, TOTO je téma, ktorá Slovákom riadne zdvíha tlak
15 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ján Mikas a jemu podobní „odborníci“ si vymysleli, že predavači v obchodoch či obsluha v gastro zariadeniach majú právo, ba povinnosť skontrolovať hosťa, či je zaočkovaný. Teda či má očkovací preukaz alebo covid pas. Tým však porušili nielen naše zákony ale aj ústavu. Im to však zjavne neprekáža.


Proti covid pasom sa búri množstvo ľudí po celom svete. Prirodzene, z takouto hlúposťou, ako je kontrola očkovacieho preukazu, prišli aj naši „odborníci“. Smutné na tom však je, že niektoré premotivované predavačka sa do tejto úlohy vložili doslova celé. Tak, ako nejaký anonym, ktorý zverejnil socialistický očkovací preukaz pod menom Anežka Sekerešová aj s krátkym statusom na facebookovom profile Nekŕmte nás odpadom.
Choroby, na ktoré sa očkovali deti za socializmu boli skutočne vysoko smrteľné

„Nerozumiem tomu, že niektorí zákazníci na nás hneď zaútočia, keď majú ukázať doklad o očkovaní. Prečo sú hneď zlí a svoje frustrácie si vylievajú na predavačkách? Každý je hneď právnik a „presne“ vie čo musí. Každý je virológ, lekár, ba i matematik s presným odhadom čo bude. Len pre porovnanie zasielam očkovací preukaz z čias socializmu, aj na ňom je jasne napísané, že ho budú musieť ukázať v škole a to ani žiadna pandémia nebola, ani sa nemocnice neplnili. Ľudia nebláznite,“ napísal anonym v statuse, čím spustil doslova gejzír reakcií.

Prirodzene, zväčša negatívnych, lebo väčšina ľudí akúkoľvek kontrolu „očkovacích preukazov“ odmieta. Nehovoriac už o tom, že choroby, na ktoré sa očkovali deti za socializmu boli skutočne vysoko smrteľné, nedali sa liečiť a vakcíny, ktorými sa deti očkovali, boli riadne a najmä rokmi preverené. Naproti tomu dnešný COVID-19 sa liečiť aj bez vakcinácie dá, pretože naň lieky sú, len sa „odborníci“ naprieč celý svetom rozhodli ho nimi neliečiť a všetko nechať až na zdravotníkoch v nemocniciach. Tam, žiaľ, je už častokrát neskoro.

Je to potvrdené: Covid pas je zdravotná dokumentácia, ktorú nemôže kontrolovať hocikto! Informuje Heredoš (VIDEO)
Situácia na Slovensku sa mení ako počasie. Platí to aj Covid pasoch, ktoré mali a mohli na základe vyhlášky kontrolovať i prevádzkovatelia gastro podnikov a reštaurácií. Teraz je ale už všetko inak. Už na to nemajú nárok, pretože je to zdravotná... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Nikdy a nikde sme neukazovali NIKOMU, okrem lekára, tento očkovací preukaz!!!“ odkazuje pisateľke Renáta Babičová. „Nikdy v škole nepýtali očkovací preukaz, to za prvé, a za druhé porovnávať školu s obchodom je trápne,“ pridáva Květa Havlíková Klímová. „Pri zápise dieťaťa do školy sa neukazoval očkovací preukaz. Hovadina,“ konštatuje Vlasta Hrabovská. „Ja si nepamätám, že by som za socializmu musela niekomu ukazovať môj očkovací preukaz. O očkovaní vedel môj lekár a moji rodičia. Asi tak,“ uviedla Andrea Kadlečíková Filipková.

„Porovnávať očkovaciu preukaz s očkovaním proti Rubeole s dnešným produktom, akože proti Covidu, to chce fakt vysoký intelekt,“ myslí si Jana Chládeková. „Nepamätám si, žeby to vtedy kontrolovali predavačky v obchode alebo čašníci v reštaurácii. A ani v škole, pretože očkovať sa chodili k detskej lekárke. Mám synov r. 1981 a 1983. A predavačky si za to môžu sami, pretože je to len doporučenie a nie povinnosť. Stačí byť menej premotivovaný,“ odkazuje pisateľke July Baba.

Očkovacie preukazy sú nezmysel! Potvrdzujú to aj najnovšie vedecké výskumy
Očkovacie pasy niektorí považujú za nemorálne a rozsiahle zasahovanie vlády, aj keď tieto zistenia neexistujú. Neexistuje žiadna historická paralela, aby vlády týmto spôsobom obmedzovali pohyby zdravých ľudí kvôli respiračnému... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič

Tento experimentálny očkovací sajrajt vás pred touto chorobou ani nechráni

„Ukazujte si ho komu chcete, ale nežijeme v rokoch totality (alebo áno!?). Dnes je v zákone jasne definované, kto smie nahliadať do zdravotnej dokumentácie pacienta (aj Lengvarsky uznal, že je to tak). Že niektorí majitelia prevádzok to nerešpektujú a nútia svojich zamestnancov, aby páchali trestnú činnosť v tejto súvislosti je neprijateľné. Potom musia byt títo aktéri pripravení čeliť trestným oznámeniam a ich následkom,“ konštatuje Soňa Zábranská.

„Ja tomu nerozumiem. Pracujem v obchode ale v živote by ma nenapadlo si pýtať niečo takéto od zákazníka. Nepýtam sa ho absolútne na nič, pokiaľ on nepotrebuje odpoveď na niečo, čo sa týka tovaru, a už vôbec nie aby som riešila jeho zdravotný stav. Robíte hanbu predavačom, lebo toto vôbec nie je vaša náplň práce!“ posiela Nikola Murínová jasný odkaz pisateľke statusu.



„Ten, kto tu dal tento príspevok, tak mu unikla jedna dôležitá vec a tou je obrovský rozdiel medzi overenými vakcínami, ktoré vyvíjali a testovali dlhé roky a tým experimentálnym sajrajtom, ktorý sa vám snažia nanútiť teraz. Ktorý vás navyše pred tou chorobou ani nechráni. A nepíšte mi tu bludy o ľahšom priebehu, pretože s ľahším priebehom sa nechodí do nemocnice. Pozrite si neskreslené štatistiky z Izraela, jednej z najzaočkovanejších krajín! Majú tam 61 percent pacientov, ktorí sú plne zaočkovaní!!! A nehovoriac o kope závažných poškodení zdravia tou super akože vakcínou!!!

Tak sa konečne uvedomte, že nikto nemá právo nijako vás nútiť podieľať sa na ich experimente a ešte podpisovať papier, že za to beriete plnú zodpovednosť vy. Teda nikto nemá žiadne, aleže žiadne právo od vás vyžadovať nejaké potvrdenie o tom, že ste sa zúčastnil, alebo nezúčastnil nejakého experimentu!!! Tie ich vyhlášky nemajú oporu v zákone a vyhláška, ako taká, je vlastne tým pádom len odporúčaním, ktoré môžete, ale nemusíte dodržiavať. Tým pádom vás nikto kvôli tomu nemôže nijako obmedzovať ani znevýhodňovať!!!“ vysvetlila jasne Daniela Školníková.

Šialené: Francúzska polícia zbila ženu v nákupnom centre, lebo nemala rúško a očkovací preukaz (VIDEO)
Covidové a najmä očkovacie šialenstvo máme nielen na Slovensku, ale zrejme v ešte väčšej miere je rozvinuté aj vo Francúzsku. Brutalita tamojšej polície však už prekročila všetky rozumné hranice. Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik