Sme olympijskí víťazi! A obhájili sme niekoľko majstrovských titulov
10 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Ja viem, výhovorky nie sú olympijským športom, ale keby boli, zaručene sme, ako národ, víťazmi. A aj tu ryba smrdí od hlavy.


Keď to prejde politikom...

Tak sa, samozrejme, rád vyhovorí aj bežný človek. Alebo to otočím - aj politik je "len" človek a tak si rád vec zľahčí nejakou tou výhovorkou. Lenže. Politik už by mal ísť príkladom a rátať s tým, že jeho voliči čiastočne preberú jeho názory. Teda tí, ktorým stačí neuvažovať nad nimi, len ich konzumovať.


Štátni ochranári zúria: Internetom sa šíri hoax o presune medveďov na západ!
Internetom sa šíri ďalší hoax! Tentoraz nejde prekvapivo o žiadnu konšpiráciu ohľadom koronavírusu a očkovania. Na pretrase na sociálnych sieťach sú momentálne medvede. Problém zašiel až tak ďaleko, že sa Štátna ochrana prírody rozhodla zakročiť a... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Diana Zaťková


Aktuálne vedie LeboFicizmus

Nie, nemyslím si, že R. Fico a jeho vládnutie bolo ideálne a dokonalé. Lenže máme poldruha roka po voľbách a to už je dosť dlhý čas na to, aby sa veci diali aj na inej úrovni ako poukazovať na vinníka. 


Keď toto počujem, mám koprivku

Reči o prázdnej špajze? Fajn. Tiež som im chvíľu verila. Lenže. Prázdnu špajzu máme, keď ide o zdravotníctvo, školstvo, či kultúru. Keď šlo o testovaciu spartakiádu, či nákup vojenskej techniky, tak zrazu tá špajza nie je až taká prázdna a zisťujeme, že stále z nej je čo vynášať. 


Budú mať firmy zazmluvnené energie na budúci rok? Teraz im hrozí rast cien takmer o 50 percent
Dodávatelia im zmluvy ponúkajú, no s enormným medziročným nárastom. Spôsobujú to ceny na burzách, ktoré sú od augusta na historických maximách. Člen predstavenstva Magna Energia, Martin Ondko však varuje: "Im sa síce ceny nepáčia, preto odkladajú... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Eka Balašková


V tvrdošijnosti vyhráva nálepku "Top"...

Je to dedičstvo komunistov. Haló, vážení, komunisti tu oficiálne nie sú bez pár rokov tak dlho, ako tu boli. Nehovorím, že všetko za socializmu bolo fajn, ale - čo začneme hovoriť, keď sa nám začnú rozpadávať cesty, mosty, nemocnice, školy, kultúrne domy..., ktoré sa postavili práve za socializmu? No - možno sa vyhovoríme, že to bola nekvalitná práca, lebo veď to všetko malo vydržať nie 70, ale minimálne sto rokov.