Nemajetný milionár Matovič oklamal voličov. Počiatek je oproti nemu „žebrák“
08 | 10 | 2021 I Ján Papuga
Ľuboš Blaha, poslanec NRSR a podpredseda strany Smer - SD na margo dnešnej tlačovej konferencie Igora Matoviča (OĽaNO) o Počiatkovej vile v Cannes reagoval na svojom profile na sociálnej sieti. Pripomenul majetky obyčajného človeka Matoviča, predsedu hnutia, ktorými disponuje v Trnave, kde je známy tým, že vlastní polku tohto mesta. Hoci je podľa majetkových priznaní úplne bez majetku.

„Zahučala hora a porodila myš...“ začína svoj status Blaha. Podľa neho sa dnes potvrdilo, že Matovič spáchal na jeho voličoch predvolebný  podvod. Vtedy s Hegerom natočili video pred Počiatkovou vilou vo francúzskom Cannes a „nacapili“ tam ceduľku: Majetok Slovenskej republiky. Nakoniec sa ukázalo, že to pravdepodobne nebola Počiatkova vila a že nestála 30 miliónov, ale tri.

Je to tu jeden bordel - hovorí zástupca koalície o stave štátu
SME - rodina viackrát naznačila, že môže aj nebyť členom Koalície. Avšak, podľa Erika Tomáša to napokon vždy dopadne inak. A potom sa to rozbehlo. Čítať ďalej
08 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


Matovič vlastní miliónové majetky, neštítil sa podvádzania

Blaha sa v súvislosti s týmto zamýšľa, aké má Matovič majetky napriek tomu, že podľa záznamov on sám nič nevlastní. Pripomína video, ktoré nakrútili s Erikom Kaliňákom (dnešným podpredsedom Smeru) a Martinom Šutajom Eštokom, ktorý je dnes v strane Hlas - SD:

„Hotel Trnava – 2,1 milióna. Pozemky v Bielom Kostole - 2,3 milióna. Dom na Študentskej - 300 tisíc. Jeho vlastná hacienda, v ktorej býva - 330 tisíc. Ďalej je to historická budova v centre Trnavy - 290 tisíc. Činžiak na Kollárovej - 1,2 milióna. A samozrejme, Majského pozemky - 600 tisíc. (...) Dokopy takmer 7,5 milióna eur. (...) A to nerátame Pavlínkine lóve v Arce, vatu z predaja testov kamošovej firme či krabice na babkinej povale. Ja len, že v porovnaní s Matovičom je Počiatek len úplný žebrák. (...) Tak čo, Igor, ideme vyvlastňovať aj tvoju rodinu?“ pýta sa Blaha.

Takýto ŠKANDÁL Slovensko ešte nemalo! Plačková prepustená na intervenciu vlády?
Vitajte v Kolumbii! Začína svoj status na sociálnej sieti poslanec za stranu Smer- SD Ľuboš Blaha. Kráľ internetu za opozíciu je presvedčený, že na prepustenie z väzby verejne známej osoby obvinenej z dílovania drog, existuje vážne podozrenie, že k... Čítať ďalej
06 | 10 | 2021 | Diana Zaťková


Upozorňuje na to, že obyčajný Igor je milionár, prepisoval svoju firmu na bieleho koňa Vandáka a zneužíval matku na daňové podvody. Práve taký sa postavil pred dom iného milionára so slovami, že ten je podvodník. Pod vplyvom tohto podvodu podľa Blahu vyhralo OĽaNO voľby.

Po roku sa s Počiatkovou vilou nestalo nič

No a po roku od volieb sa postavil s najslušnejším politikom Šeligom, známym porušovaním opatrení hygienikov. A jediné, čo sme sa dozvedeli je, že si odovzdal podanie na francúzske úrady.

„A to je všetko. Tlieskam. Úplne si toho Počiatka rozdrtil. Na rešeto. Úplne, že si z neho urobil Majetok Slovenskej republiky. Klaniam sa pred tebou,“ píše Blaha.

Matovič oklamal Slovákov

„Milý Igor, je vymaľované. Nasľuboval si ľuďom hory-doly a skutek utek. A potom dáš na tlačovke trikrát „bonjour“ a štyrikrát „dobre bude“ a odfajkneš si, ako si zasa vybabral so Slovákmi. Áno, volebný podvod. Spáchal si volebný podvod. A ľudia sa šeredne popálili. Nesplnil si nič zo svojich sľubov a ukázalo sa, že sám si podvodník a zlodej. Neboj sa, raz za svoje zločiny zaplatíš. Až potom na Slovensku dobre bude. Bonjour, drahý. Karma jej zdarma,“ uzatvára Blaha.

Ďalšie testovanie na obzore? Tak to snáď nie!
Tak tie máme presne spred roka v živej pamäti. Chystá sa ale nové testovanie - síce nie celoplošné, ale celoslovenské. Rozdiel bude nie len vo výsledku testu, ale aj v spôsobe odberu. Tentokrát sa vám nebudú "špárať v nose", aby zistili, či ste na... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Eka Balašková