Je to tu jeden bordel - hovorí zástupca koalície o stave štátu
08 | 10 | 2021 I Ivan Brožík

SME - rodina viackrát naznačila, že môže aj nebyť členom Koalície. Avšak, podľa Erika Tomáša to napokon vždy dopadne inak. A potom sa to rozbehlo.


"Hlas podobný hlasu už sme tu mali", kontroval v "Jojke" v jej relácii Na hrane  Erikovi Tomášovi poslanec Peter Pčolinský. Hovoril o neprehľadnej situácii a "nevie si predstaviť, aký chaos majú v hlavách občania a už vôbec si nedokáže predstaviť, ako to občania vnímajú.
Sú tu dôležitejšie témy

Erik Tomáš vyjadril nesúhlas s termínom "vojna v polícii". Pripomenul "veľké pochybnosti z manipulácie vyšetrovaní, čo dokonca vyústilo až v zatýkanie vyšetrovateľov." Celkom prakticky zastavil bývalý novinár navádzaciu otázku moderátorky, ktorá sa snažila vyšetrovateľov "odviniť". Pripomenul, že síce sú prepustení, ale obvinenie trvá.
"Je to jeden bordel"

"V ktorom sa ľudia strácajú". Povedal Peter Pčolinský. Žiadal prinavrátiť dôveru polícii a orgánom činným v trestnom konaní všeobecne. Poukázal na to, kto aký obrovský priestor dostáva v médiách. Hovoril "o hroznom obraze, ktorý vypovedá o tom, kam sme sa v krátkom čase dostali". "menej je niekedy viac" a dodal, že paranoja je medzi politikmi v súčasnosti dosť rozšírená choroba.

(Medzititulky red. HD.)

V. Pčolinský: Rozsah trestnej činnosti Makóa je obrovský. Buď si niečo urobí, alebo ujde
Exkluzívny rozhovor s bývalým riaditeľom SIS Vladimírom Pčolinským, ktorý strávil vo väzbe 175 dní priniesol portál Pluska. Vladimír Pčolinský v ňom hovorí o vzťahu Makóa a Čurillu. O svojich pocitoch vo vzťahu k exnámestníkovi SIS Borisovi Beňovi,... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová