Očkovacia propaganda naberá čoraz absurdnejšiu podobu (Birgit Pühringerová)
06 | 10 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Birgit Pühringerová (Wochenblick)


Každým dňom je čoraz zrejmejšie, že vlády a ich odborníci chcú všetkými prostriedkami vnútiť ľuďom očkovanie. Neustále mediálne pokrytie v tomto duchu je už takmer neznesiteľné. Chcú ľudí vyčerpať a dohnať ich k očkovaniu. Dokonca aj lekári sa uchyľujú k absurdným praktikám a zahrávajú sa s ľudskou psychikou.



Zahrávanie sa s ľudskou psychikou

Podľa Birgit Pühringerovej do redakcie Wochenblicku dostali rozhorčený list čitateľky Andrey F. Tá bola zdesená správaním istej salzburskej lekárky. Šokovalo ju, ako v svojom statuse na Facebooku drsno a necitlivo zneužila na očkovaciu propagandu a šírenie paniky význam detskej básničky, v ktorej vystupuje postavička gašparka. „Ten sa nechcel dať zaočkovať, a preto zomrel.“ Tento prípad rozhorčil celé Horné Rakúsko. Ľudia zostali ohromení jej správaním a zvláštnych chápaním lekárskej etiky.


Mnohí ľudia sa nechali zaočkovať len preto, že jej verili

Vplyv spomínanej lekárky na salzburskej klinike je veľký. Mnohí sa pravdepodobne dali zaočkovať len kvôli jej reklame a propagande. Verili jej a tiež sa nechceli vyhnúť negatívnym rečiam. Je desivé, že lekárka úmyselne vyvoláva strach a paniku u svojich priateľov a známych, ale aj u svojich pacientov. Je to v rozpore so všetkými morálnymi zásadami. Väčšinu svojich drsných propagandistických príspevkov zdieľa na sociálnej sieti verejne.

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Detská básnička oznamujúca smrť, zneužitá na propagandu očkovania

Pôvodnú básničku „Der Suppenkaspar" („Polievkový gašparko“) napísal nemecký lyrik, autor detských kníh a psychiater Dr. Heinrich Hoffmann. Jedna vec je, že „Suppenkaspar“ desil mnohé deti a nepatril medzi ich obľúbené básničky. Ale to, že sa táto báseň o smrti teraz zneužíva na to, aby sa ľudia nechali očkovali, sa dá len ťažko vyjadriť slovami.

Zistilo sa však tiež, že pozmenená verzia básničky pod názvom „Der Imfkaspar“ („Očkovací gašparko“), bola na Twitteri zverejnené už začiatkom septembra. Konkrétne na stránke karikaturistu Johanna Mayra. Nie je však jasné, či je autorom tohto textu. S hashtagmi ako „odporca očkovania“ či „popierač korony“  Mayr popisuje tento neúctivý obrázok a báseň. „Nákaza vírusom je nevyhnutná a určite smrteľná.“

Vrchol cynizmu: Najprv ľudí privedú do depresie a k alkoholizmu, potom na tom ešte zarobia !
29 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Alarmujúce zmeny v spoločnosti

Detská básnička zneužitá na propagandistické účely o vzdorovitom odmietaní očkovania a dôsledku – smrti jasne ukazuje alarmujúce zmeny v spoločnosti, konštatuje v komentári Birgit Pühringerová.

"Ak sa nedáš zaočkovať, zomrieš!“ Zo siete kliník v USA unikli plány na šírenie propagandy strachu (VIDEO)
Uniknutá nahrávka zo stretnutia predstaviteľov amerického reťazca kliník Novant Health, ktoré sa uskutočnilo cez Zoom, ešte viac posilnila nedôveru ľudí voči číslam kliník v súvislosti s koronavírusom. Vo videu (dnes už pravdepodobne bývalá)... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová