Draxler chystá 1. októbra ďalší protest
29 | 09 | 2021 I Ján Papuga
Exminister školstva z Ficovej vlády, dnes aktivista Juraj Draxler pozýva na protest pred Úrad vlády SR, ktorý sa bude konať 1. októbra o 17.00 hod. Vysloví na ňom tri požiadavky na súčasnú vládnu koalíciu, ktorú dlhodobo kritizuje. Najmä jej bývalého premiéra, dnes ministra financií Igora Matoviča, ktorého však stále považuje za skutočného šéfa tejto vlády.

Vyzýva občanov bez ohľadu na politickú orientáciu, aby prišli na tento protest a prítomnosťou vyjadrili nesúhlas s touto vládou. Troma požiadavkami, o ktorých informoval, sú vylúčenie Igora Matoviča z vlády, uzákonenie referenda v Ústave SR a vyšetrenie zodpovednosti za celoplošné testovanie. „Nechceme, aby Slovenská republika dospela do štátneho bankrotu, a aby sa rozhadzovali stámilióny eur na bláznivé nápady Igora Matoviča. Chceme, aby sa ústavne zakotvila možnosť vyhlásiť voľby na základe referenda,“ napísal na svojom facebookovom profile J. Draxler.

Dodáva, že si zaslúžime nie krajinu Igora Matoviča, ale normálne fungujúci štát, ktorý nebude obrazom „jedného bláznivého človeka“.

Slovensko povstaň! Ďalší protest bude 1.10.2021 pred Národnou radou od 9:00
Slováci už majú plné zuby vecí týkajúcich sa očkovania proti COVID-19 a vecí s ním súvisiacich. Síce ich na protesty chodí stále málo, nespokojnosť je ale i tak veľká. Organizátori preto s nádejou vyzývajú ľudí aby prišli na protesty a vyjadrili... Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik