Blaha vysvetlil OTP režim: Máte Očkovanie, máte Test alebo máte v Paži
29 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Koaliční pročkovia zarezali všetky naše mimoriadne schôdze - kašlú na rast cien potravín, kašlú na bankrot verejných financií, kašlú na chaos v zdravotníctve, píše poslanec parlamentu za Smer Ľuboš Blaha v najnovšom statuse na sociálnej sieti.




Už sme tu ako v nacizme


Podľa smeráka to na Slovensku vyzerá ako v tridsiatych rokoch v nacistickom Nemecku. "Jasné, umlčme opozíciu, umlčme parlament. Zavrime ústa kritikom, zavrime ústa ľuďom. Na sociálnej sieti som sa dokonca dozvedel, že to najsamnajlepšie riešenie podľa slniečkarskeho podnikateľa Čekana je zrušiť Blahovi fejsbúk," uškŕňa sa Blaha nad novinkami.




"Vraj keby ma zrušili, plus TV Slovan, tak by bolo na Slovensku o 90% bludov menej. A Šnídl z Denníka N mu na to odpovedá, že ešte treba zrušiť aj uhríkovcov," komentuje poslanec názor na svoju osobu.




Podľa Blahu si tam Čekan so Šnídlom hrkútajú ako dvaja gestapáci v Osvienčimu, že koho bude najlepšie zrušiť, komu zavrieť ústa, komu zobrať slobodu. "Perfektné. V mene očkovacej kampane treba vypnúť demokraciu - toto je slovenský liberalizmus. Himmler by sa zalizoval - Slowakische Liberalismus, ja wohl!"


Plačkovej s manželom hrozí vysoký trest! Z dílovania kokaínu ich usvedčujú odposluchy
Samozvaná kráľovná internetu Zuzana Plačková bude najnovšie pravdepodobne oslovovať svojich verných fanúšikov z väzenia! Ešte v pondelok totiž zadržala NAKA pri rozsiahlej razii v troch krajoch 15 členov zločineckej skupiny. Medzi nimi sa ocitla aj... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Ľudia majú na saláme


Blaha sa v statuse vyjadril, že im sekunduje ešte aj Čaputová, ktorá tu tára o vlnách nenávisti, pričom nikto viac nešíri nenávisť ako jej liberálny tábor proti nezaočkovaným ľuďom.





"Ľudia ich majú na saláme," píše facebookový smerácky guru.  "Aj s tým ich očkovacím apartheidom. Kamarát mi so smiechom vravel, vraj bol minule v reštaurácii a hádajte, ako si vysvetlili OTP režim.





Máte Očkovanie máte Test, alebo máte v Paži? - pýtal sa ho čašník. A on na to - mám v paži. Tak nech sa páči, vitajte u nás, smeje sa čašník," opísal úsmevnú situáciu.





Podľa Blahu sú už Slováci zúfalí, lebo násilie nepomáha. Ľudia majú vlastný rozum a vlastnú slobodu. Hrubý nátlak na očkovanie nepomôže - práve naopak, píše. Zároveň si mädlí ruky, lebo podľa jeho názoru čím viac budú terorizovať Slovákov, tým viac bude rásť Robert Fico a Smer. "Sami si za to môžu. A úplne najviac sa mi páči, ako sa z toho teraz vzájomne obviňujú," uzatvára Blaha.


Súboj dvoch najsilnejších opozičných strán bude na jeseň. Pôjde o súboj titanov?
Politológ Jozef Lenč a riaditeľ prieskumnej agentúry AKO Václava Hřícha v relácii televízie TA3 zhodnotili výsledky nedávneho prieskumu a zhodli sa. Jeseň podľa nich bude o súboji Petra Pellegriniho a Roberta Fica. Lídrov strany Hlas a Smer. Pôjde... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová