Neuveriteľný (ne)testovací príbeh Tomáša. TOTO je skutočne na zamyslenie
28 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bratia Česi zvyknú hovoriť „Chybička se vloudila“, no zdá sa, že u nás je tých chybičiek v rámci očkovania aj testovania už akosi priveľa. Aj vďaka nim sa robia štatistiky, ktoré nás vháňajú do čísiel, ktoré pre ľudí znamenajú len obmedzenia.


Nebyť na teste a dostať negatívne vyjadrenie o ňom je prazvláštne. Že sa to ale naozaj stalo svedčí aj status Tomáša Tótha, ktorý je obeťou takéhoto „žartu“. Aj na takomto prípade je vidieť, že čísla a štatistiky, ktorými nás neustále zahlcujú, sú vlastne nedôveryhodné.
Spal po nočnej, nikde nebol, no jeho test vyšiel negatívne

„Ako tie čísla fungujú?“ pýta sa hneď na začiatku Tomáš, ktorý sa vzápätí delí o svoju neuveriteľnú skúsenosť. „Včera (sobota 25.9. – pozn. red.) som bol objednaný na testovanie v Nových Zámkoch, na ktoré som nakoniec nešiel.



Ani som to nezrušil, fyzicky som tam nebol, proste som sa na to vykašľal jak politik na občana. Na moje prekvapenie my prišla správa, že môj test bol negatívny. Chápeš k****t??“ pýta sa neveriacky Tomáš, ktorý vysvetľuje, prečo na očkovanie nešiel. „Ja som spal po nočnej, nikde som nebol, no môj test vyšiel negatívne. Ako potom počítajú pozitívnych? Ako počítajú ich semafor??“ kladie Tomáš logické otázky. „Ja by som mohol mať aj besnotu aj delta kapa variant a mám potvrdenie, že test, na ktorom som nebol, mám negatívny,“ krúti hlavou na záver svojho statusu Tomáš Tóth.

Vakcína je sloboda!? Nie, nie je. Neuveriteľný príbeh Dagmar a jej matky vás o tom presvedčí
Život prináša rozličné príbehy. Ten, ktorý napísala v statuse istá pani Dagmar a zverejnila na sociálnej sieti je však nielen smutný, ale i doslova šokujúci. Ak je skutočne pravdivý, tak v našom zdravotníctve máme vážny problém. A nie je to problém... Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik