Vakcína je sloboda!? Nie, nie je. Neuveriteľný príbeh Dagmar a jej matky vás o tom presvedčí
15 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Život prináša rozličné príbehy. Ten, ktorý napísala v statuse istá pani Dagmar a zverejnila na sociálnej sieti je však nielen smutný, ale i doslova šokujúci. Ak je skutočne pravdivý, tak v našom zdravotníctve máme vážny problém. A nie je to problém peňazí. Je normálne, aby sestrička odmietala riešiť akútny stav pacienta bez testu? Kam sme sa dopracovali?


Ísť dnes k lekárovi je lotéria, pretože nikto dopredu nevie, čo od neho budú v ordinácii pýtať. Istotu dokonca nemá ani zaočkovaný človek, hoci vláda, ale aj naši odborníci s obľubou tvrdia, že „Vakcína je sloboda!“ Príbeh, ktorý v statuse opisuje Dagmar Vlčeková ukazuje, že sloboda to ani zďaleka nie je.
Mama, žijúca v izolácii zo strachu pred nákazou plače

„Včera som bola s mojou 86-ročnou matkou na klinike OFTAL vo Zvolene. Matka mala akútny stav - upchatú cievu v oku, oslepla na jedno oko. Dvere zamknuté, čakali sme kým príde sestra a tá že test má ukázať inak ju nepustí!!!“ píše v úvode svojho statusu Dagmar Vlčeková a dodáva: „Tak rýchlo hľadať testovanie, mama, žijúca v izolácii zo strachu pred nákazou plače, že ona to nezvládne... bojí sa, v trasúcich rukách zviera peňaženku, že koľko to bude stáť, nevie udržať rovnováhu.... Po hodinovom zdržaní ideme spať na kliniku s neg. testom za 10 eur.“ Vlčeková vzápätí píše, že jej mame trčala z tašky najväčšia bonboniéra, akú mali, lebo „to sa patrí“.

„Sestra ma nechce vpustiť ako doprovod poloslepej, ťažko chodiacej, vydesenej matky, že aj ja musím mať test... Mama je už úplne v riti, chce ísť domov... Ja odchádzam že idem na test, keď mi po 10 min. volá z maminho telefónu sestra, že aj oni mi spravia test za 20 eur,“ šokuje vo svojom neuveriteľnom, no zrejme reálnom príbehu Dagmar Vlčeková. „A vtedy hovorím DOSŤ!!!! Čo ak som zaočkovaná?? Aj tak musíme mať testy!!!!! Kam do pekla odchádzajú peniaze za testy???!!! Že ona nevie...“ píše ďalej poriadne rozohnená žena.


HANBÍM sa, že žijem v tomto štáte, HANBÍM sa, že....

„Ku.va, načo je teda očkovanie???? NIE na žiadny test nejdem, odovzdávam Vám matku a postarajte sa o ňu!!! A beda Vám, ak mi povie, že ste ju niekde nechali nepovšimnutú sedieť. Ma akútny stav!!! Po 4 hodinách čakania vonku bez WC, v celkom slušnom teple vychádza moja ohnutá matka, sušienka drobná, slabá... HANBÍM sa, že žijem v tomto štáte, HANBÍM sa, že neviem vysvetliť svojej matke prečo sa takto jedná s človekom,“ končí svoj neuveriteľný príbeh Dagmar Vlčeková.

Neuveriteľný príbeh rodiča a jeho dieťaťa v nemocnici. Spolu s Ag testom museli ísť aj na PCR!
Covid mánia a testovacie „šialenstvo“ dokonale opantali Slovensko. Ako to občas funguje opísal v statuse poslanec za hnutie Republika Miroslav Heredoš. Tomu neznámy anonym poslal svoj príbeh, nad ktorým zostáva rozum stáť. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik