Blaha: Jediné, čo dokázala prezidentka pápežovi ponúknuť je - faloš. A nekonečný gýč
13 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Pápež František prišiel na Slovensko po decembrovom pozvaní našej hlavy štátu. Ako sa ukazuje, desaťtisíce Slovákov síce potešila, mnohí tým ale nadšení nie sú. Správanie sa našej prezidentky počas návštevy svätého otca skritizoval aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.


O Ľubošovi Blahovi je známe, že s obľubou kritizuje všetko a všetkých, ktorí sú spojení so súčasnou vládnou koalíciou. Nevynímajúc prezidentku Zuzanu Čaputovú. A práve tú si Blaha v statuse zobral na paškál najviac, pretože, podľa neho, pri návšteve pápeža Františka každou svojou vetou dokazuje, že jediné, čo dokáže ponúknuť, je - faloš. A nekonečný gýč.
Nezaočkovaných bez mihnutia oka zbavuje ľudských práv a slúži americkým farmafirmám

„Také Slovensko predsa nie je. Slovensko je úprimné, Slováci nič nepredstierajú. Čaputová, naopak, nedokáže nič iné - iba predstierať,“ konštatuje hneď v úvode Blaha, podľa ktorého naša hlava štátu nemá intelektuálnu hĺbku, nemá duchovný rozmer, nemá skutočný vzťah k Slovensku a nemá vzťah k vlastnému národu.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Odložili si ju tam Američania ako bábiku na hranie, kompletne ju ovládajú a ona nevie ponúknuť nič. A potom sa môže stať, že vo svojom prejave vyzýva k tomu, aby sme pri pandemickej kríze hľadali porozumenie. Ale keď sa jedná o nezaočkovanú polovicu populácie, bez mihnutia oka ich zbavuje ľudských práv a slúži americkým farmafirmám,“ púšťa sa podpredseda Smeru-SD do kritiky prezidentky.

„Hovorí o ľudskosti, hovorí o tom, že sa nemáme snažiť poraziť nášho politického oponenta. Ale pápežovi už nepovie, že prednedávnom zarezala referendum a 600 tisíc podpisov neľudsky hodila do koša. To je to porozumenie, pani prezidentka? To je ten rešpekt k politickému oponentovi? Keby faloš nadnášala, tak si vás tam dnes pápež drží v ruke ako balónik,“ pridáva škodoradostne smerák, podľa ktorého z Čaputovej srší len pretvárka a faloš. „Celú návštevu pápeža zorganizovala ako Potemkinovu dedinu - neukáže mu skutočné Slovensko, ale len liberálny gýč,“ soptí ďalej Blaha.

Blaha: Šialené. Vláda po pápežovi zase zavrie Slovensko a vraj za to budú môcť nezaočkovaní
O prospešnosti „spásonosnej“ vakcíny proti COVID-19 sa toho už popísalo veľa, rovnako ako toho, čo hovorí proti nej. Trošku z iného uhla sa na ňu, a nielen na ňu, pozrel podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pápežovi sme mali ukázať našu slovenskú múdrosť a nie náš duchovný planktón

„Miesta, kade pápež prejde, sa umelo namaľovali, vypucovali, navoňali. Ešte aj z Luníka urobili päťhviezdičkový rezort. Dvadsať metrov odtiaľ môže ostať špina a smrad. To si fakt myslíte, pani prezidentka, že toto pápeža zaujíma? Vaše klamstvá? Myslíte si, že túži po tom podávať si ruky so skládkovou aktivistkou, bývalým mafiánom či predavačom Vodky zo sekty Salarabanda? Toto je ten slovenský výkvet?“ pýta sa hlavy štátu podpredseda Smeru-SD.

„Namiesto toho, aby ste pápežovi ukázali slovenskú múdrosť a hĺbku, ukazujete mu duchovný planktón, ktorý dnes zastáva najvyššie posty v štáte. A ešte aj pri stretnutí s tým najcennejším, čo máme - s ľuďmi, ste zaviedli tvrdé obmedzenia a segregáciu. Bez včeličky nechoď, nie si hoden. Podľudia nie sú vítaní,“ pokračuje v kritike smerák.

Zapredali nás a zradili nás! Celé je to len špinavá hra, soptí Blaha na adresu koalície
Na Slovensku sa v ostatnom čase dejú naozaj čudesné veci. A to táto „demokratická“ vláda sľubovala všetko možné aj nemožné. Ako sa však zatiaľ ukazuje, tak prevláda to nemožné. Kritizuje to aj Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Sama ste rozdelili spoločnosť na nadľudí a podľudí, a potom v prejavoch tárate o porozumení a jednote. Nie je vám to ani trochu trápne? V čase, keď ste tu ospevovali pokoj a pochopenie, v polícii ďalej veselo prebieha totálna vojna - pápež-nepápež. Záťah na Čurillu a ďalších vyšetrovateľov NAKA je jasný dôkaz, že systém narafičených udavačov bol odhalený a lipšicovská mafia dostala po pysku,“ vytešuje sa Blaha z toho, čo sa dnes u nás udialo, no zároveň jedným dychom dodáva, že najstrašnejšie je, že kvôli mafiánskym sieťam v polícii zomrel Milan Lučanský a trpeli mnohí nevinní ľudia.


Prenasledujete tu opozíciu ako gestapo v Tretej ríši. A prezidentka to celé kryje

„Ale to ste pápežovi nepovedali, že nie? Nehovorili ste mu o hrdinskom generálovi, ktorý zatváral mafiánov, až kým ho Matovičova vláda nepripravila o život! Nehovorili ste mu, čo za gangstrov sedí vo vláde!“ vyťahuje Blaha opäť kartu Lučanský. „Všetko ste natreli na ružovo a tvárite sa, aké je Slovensko plné lásky a porozumenia - a medzitým tu prenasledujete opozíciu ako gestapo v Tretej ríši. A vy to celé kryjete. Ste antitézou Slovenska. Ste pretvárkou. Ste gýčom. Ste neslobodou. Ste prázdnotou. Ste popretím demokracie,“ vykričal smerák smerom k hlave štátu. „Ale čo čakať od prezidentky, ktorá visí na šnúrke od gatí americkej ambasády. Úspechom je len to, že sa nenavliekla do amerických farieb. Všetko ostatné je hanba,“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik