Mrazivá predtucha legendy F1: Toto povedal Schumacher tesne pred nehodou na lyžiach!
10 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Od fatálnej nehody niekdajšieho najlepšieho pilota F1 Michaela Schumachera ubehlo takmer osem rokov. Od toho času sa na verejnosť nedostalo veľa správ o jeho zdravotnom stave a keď áno, sú odlišné. Málokto však vie, že 7-násobný majster sveta mal pred nehodou zvláštnu predtuchu, píše Sport24.


V čase nehody bol na vrchole kariéry. Michael Schumacher tesne pred nehodou tušil, že stráviť záver roka 2013 vo francúzskych alpách nie je dobrý nápad. „Sneh tam nie je dobrý, mohli by sme letieť do Dubaja,“ domnieval sa. V tom čase bol 7-násobný majster sveta tesne pred nehodou, kedy nešťastne spadol na lyžiach a udrel si hlavu o kameň.

Známy lekár, ktorý má k Schumacherovi prístup, na začiatku roka tvrdil, že Michael už vie aj chodiť, aj keď len s pomocou. „Je hore. Dýcha, srdce mu bije, môže sa posadiť a s pomocou urobiť detské kroky. Myslím, že je to jeho maximum. Je nejaká šanca vidieť ho takého, aký bol pred svojou nehodou? Naozaj si to nemyslím,“ nie príliš optimisticky prehlasuje v médiách známy neurochirurg Erich Riederer.

Michael Schumacher už chodí, šokuje lekár
52-ročný pretekár je zhruba sedem rokov rokov od úrazu na lyžiach stále terčom otázok ohľadne jeho zdravotného stavu. Teraz prehovoril slávny lekár, ktorý má k pacientovi prístup a svojím tvrdením všetky šokoval, informuje portál... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | Timotej Dudka