Matovičovi „romantika“ opäť nevyšla. Za paradajky od Pavlínky drsné komentáre diskutujúcich
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič neprestáva udivovať. Bývali časy, keď sa vo svojich statusoch doslova odbavoval na smerákoch, hlasákoch, národniaroch, dezolátoch, opiciach a podobne. V ostatných týždňoch sa mení na romantickú dušu. No pozor, za dušou romantika sa môže ukrývať hotový...


Najskôr chleba s masťou a cibuľou, potom kvetinky, mačiatko, kačičky a teraz aj bio paradajky od manželky Pavlínky. No povedzte, nie je to milučké? Aspoň takto by chcel asi vyzerať šéf OĽaNO a minister financií Igor Matovič pred ľuďmi, ktorých drvivá väčšina ho už z celej duše nenávidí. A nepomôže mu ani jeho status o paradajkách, pretože pod ním sa v diskusii odkrýva to, čo si o ňom ľudia v skutočnosti myslia.
Dnes rajčinky, zajtra mačička, potom Paulínka alebo redkovečka. Idiot...

„bioRajčinky od Pavlínky dnes putujú pani Betke na ministerstve financií, ktorá robí naj kávičku vo veľkom meste a vždy s krásnym úsmevom. Dúfam, že sa poteší,“ napísal v kratučkom statuse expremiér Igor Matovič. A čo za svoju sentimentálnu romantiku od ľudí dostal? Však posúďte sami.

„Igor, tento príspevok je úplne hodný ministra financií,“ odkazuje Matovičovi Lucka Kávičková. „Tlieskam. Dnes rajčinky, zajtra mačička, potom Paulínka alebo redkovečka. Idiot,“ skonštatovala Lucka Kávičková. „A čo keby si radšej robil Pavlínke prvého poradcu v kuchyni? Dobrý flek, čo povieš?" pridáva do diskusie Jana Kaincová. „To sú starosti a krajina je v zadku,“ napísala Zdenka Tuharská Bendallová.



„Pán minister, všimli ste si popri vašich blbostiach aj jeden dôležitý fakt, že udržateľnosť verejných financií máme najhoršiu v EÚ?“ pýta sa ministra financií Richard Jánoš. „A s tou Počiatkovou vilou na francúzskej riviére to momentálne ako vyzerá?“ zaujíma sa v diskusii Ladislav Plško.

Matovič chcel opäť zaujať svojím mačiakom. A aj mu to vyšlo, ľudí opäť poriadne nasrdil
Šéf OĽaNO Igor Matovič sa v poslednom čase preslávili aj „vysoko intelektuálnymi“ statusmi milovníka zvierat. Ešte 5. júna v jednom z nich predstavil svojho mačiaka. Spomína ho aj teraz. Naozaj zvláštnym spôsobom. Čítať ďalej
30 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik