Blaha: Slováci sú dobrí a inteligentní ľudia, zato táto vláda je kompletne na smiech!
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si spravil s deťmi výlet do Bojníc. Aj on si zrejme občas potrebuje „vyresetovať“ hlavu od politiky, no pri prechádzaní sa medzi rozhnevanými Slovákmi to jednoducho nejde. A zážitkov s nimi mal opäť za celé priehrštie.


Smeráci sa po páde na percentuálne dno po minulých parlamentných voľbách dvíhajú z prachu. Tak veľmi nenávidená vláda, aká tu ešte nikdy nebola, im k tomu pomáha. Blaha sa v sobotu vybral s deťmi do bojnickej ZOO, odkiaľ sa aj on vracal plný zážitkov zo stretnutia s bežnými ľuďmi, ktoré opísal v statuse na sociálnej sieti.
Ľudia na Slovensku vidia, že je to celé postavené na hlavu

Slovákov naozaj zaujíma všetko dianie na Slovensku a vnímajú ho veľmi citlivo. Témy, ktoré rezonujú našou politickou aj nepolitickou scénou, mnohých iritujú a nahnevaných vyháňajú do ulíc. Ľudí zaujíma dianie okolo generálneho prokurátora Žilinku či špeciálneho prokurátora Lipšica, ale aj vyhlásenie sudcov. „Strašne naložili médiám a Lipšicovi za to, ako útočia na generálnu prokuratúru. Vraj to je devastácia právneho štátu, hehe. Tódová musela puknúť od zlosti!“ povedal mu vraj pánko v ZOO. Ľudí podľa Blahu zaujímalo aj to, že politici chcú odrazu zrušiť paragraf 363, na základe ktorého generálna prokuratúra pustila Pčolinského.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Ale keď takto isto pustili toho liberálneho novinára Havrana či Lipšicovho spolustraníka Klimeka či dokonca Krajniaka, to nikomu nevadilo, vtedy to bol hrdinský čin a Tódová o tom písala oslavné ódy! Ľudia vidia, že je to celé postavené na hlavu. Liberálnym médiám už nikto neverí. Slováci nežerú seno. Tódová je pre nich novinársky odpad a vládu považujú za mafiu, ktorá chce proste krágľovať nepohodlných nominantov,“ konštatuje Blaha, ktorému vraj dáva za pravdu aj pani pri bufete. „Ale viete, čo je na tom najlepšie? Ak si OĽaNO, SaS či Zaľudia fakt myslia, že Žilinka pustil Pčolinského na pokyn Kollára či nejakým iným podvodom, oni vlastne o svojej vlastnej vláde hovoria, že funguje ako mafia,“ opísal podpredseda Smeru vyjadrenie ženičky.

Blaha kričí: UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!
Súčasná nenávidená vláda opäť spravila podľa Ľuboša Blahu niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Koaliční politici sa vraj jednoducho rozhodli, že ten, kto nie je zaočkovaný si musí pri návšteve u lekára zaplatiť za test! Ak je TOTO pravda,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Táto vláda je kompletne na smiech. Kedy ich už konečne vyženiete?

„No chápete? Oni si strieľajú do vlastnej nohy. Oni sa vlastne snažia celé Slovensko krvopotne presvedčiť, že vládnu s mafiánom a ich vlastný nominant Žilinka je úplné hovädo a celá tá ich agenda, ako očistia Slovensko, kompletne vybuchla,“ pridala žena, s ktorou sa vraj Blaha na tom celom výborne nasmiali. „Logika nepustí. Buď generálna prokuratúra rozhodla zákonne a oni majú držať ústa. Alebo nie a to z tejto vlády robí mafiánsku grupu.

Tak či onak - vyznejú ako úplní lúzri. Prašť jak uhoď,“ skonštatoval v statuse už samotný Blaha, ktorého vraj starší pán s rodinkou pozýval do Liptovského Mikuláša, kde majú veľkú podporu. Prirodzene, ľudia ho oslovovali aj s témou očkovania proti COVID-19, ktoré má na Slovensku veľa odporcov.



„Čítali ste, s čím prišli britskí vedci? Sú proti očkovaniu detí! A tu, na Slovensku idú očkovací fanatici ešte aj priamo na stredné školy, aby tlačili na deti, nech sa zaočkujú, je to normálne?" neskrývala podľa Blahu mladá mamička svoj hnev, lebo ľudia už majú očkovacieho teroru plné zuby. Keďže Slovensku pri návšteve pápeža hrozila blamáž z nízkej účasti veriacich, odrazu na akciu vláda púšťa aj nezaočkovaných.

„Teraz sú im odrazu dobrí aj ‘podľudia’. Tomuto sa hovorí fiasko. Táto vláda je kompletne na smiech“ píše Blaha a opäť pridáva zážitok z Bojníc. „Kedy ich už konečne vyženiete? Musíte pritvrdiť. Mne sa páčia vaše statusy, ale buďte ešte tvrdší!“ mal Blahovi povedať ďalší pánko. „Potvrdilo sa mi, akí sú Slováci dobrí a inteligentní ľudia,“ skonštatoval Ľuboš Blaha na záver svojho netradičného statusu.

Blaha si opäť vychutnal našu prezidentku: Ponižujete slovenský národ a vaše správanie je nedôstojné
Prezidentka Zuzana Čaputová zrejme u podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu klesla“ na „úroveň nenávideného Igora Matoviča. Ani tentokrát sa totiž hlava štátu nevyhla jeho širokospektrálnej kritike za viaceré jej kroky z ostatného... Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik