Blaha si opäť vychutnal našu prezidentku: Ponižujete slovenský národ a vaše správanie je nedôstojné
04 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prezidentka Zuzana Čaputová zrejme u podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu klesla“ na „úroveň nenávideného Igora Matoviča. Ani tentokrát sa totiž hlava štátu nevyhla jeho širokospektrálnej kritike za viaceré jej kroky z ostatného času.


Ľuboš Blaha zvykne pri kritike Zuzany Čaputovej nenechať na prezidentke ani nitku suchú. Stalo sa tak aj v tomto statuse. Hlave štátu vytkol azda všetko, čo sa len dalo. Ale aby len nekritizoval, dovolil si je dať vraj aj niekoľko dobre mienených rád, ktoré by jej mohli pomôcť aby už nestrápňovala svoj úrad.
Najlepšie je na tom to, že sú vám kompletne ukradnuté slovenské ženy

Podpredseda Smeru-SD Čaputovej hneď v úvode odkazuje, že keď jej stíska srdiečko kvôli afgánskym ženám, možno by bolo fajn, keby sa zastala aj tých saudskoarabských. Sú totiž utláčané ďaleko viac. „Viem, že Saudská Arábia je spojenec USA a na americkej ambasáde by vám to zatrhli, ale fakt by to pôsobilo úprimnejšie, keby ste sa nebili za ženy iba tam, kde to Američania potrebujú.

Ono to vyzerá dosť pokrytecky, keď sú vám ukradnuté palestínske ženy, ktoré zabíja izraelská armáda, ale slzy roníte iba za ženy v Afganistane,“ vytkol Blaha prezidentke jej farizejstvo k iným ženám na strednom východe ako sú tie afgánske. Rovnako tak to, že jej nevadí, v akých otrockých podmienkach pracujú ženy v Indočíne, ktoré vykorisťujú nadnárodné korporácie z USA či EÚ.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A úplne najlepšie je na tom to, že sú vám kompletne ukradnuté slovenské ženy. Nepočul som, že by ste sa zastali stoviek šičiek z Turca, ktoré prídu o prácu. Nepočul som, že by ste plakali nad osudom tisícov slovenských žien, čo robia pre západné korporácie a žmýkajú ich ako otrokyne. Nepočul som, že by ste ronili slzy za slovenskými mamičkami, ktorým vláda berie obedy zadarmo pre ich deti. Alebo že by ste bojovali za naše babičky, ktorým vláda ukradla trinásty dôchodok.

Alebo za všetky tie utrápené ženy, ktoré nedôverujú očkovaniu a hrozí im strata zamestnania a slobody. Naopak - keď týmto ženám liberálna tlač nadáva do dobytku a čvargy, vy čušíte ako voš pod chrastou,“ oprel sa poriadne ostro Blaha do našej prezidentky. Zároveň jej pripomenul, že najviac žien trpelo a zomrelo v Afganistane kvôli vojne, ktorú tam spustili tí jej úžasní Američania.

Blaha kričí: UŽ SLOVENSKO VSTÁVA, PUTÁ SI STRHÁVA!
Súčasná nenávidená vláda opäť spravila podľa Ľuboša Blahu niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Koaliční politici sa vraj jednoducho rozhodli, že ten, kto nie je zaočkovaný si musí pri návšteve u lekára zaplatiť za test! Ak je TOTO pravda,... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vyzerá mimoriadne trápne, keď sa podhadzujete ako nejaká slúžka

Zuzane Čaputovej sa však ušla kritika aj za jej správanie počas návštevy nemeckého prezidenta Steinmeiera. „Chápem, že keď na návštevu príde nemecký prezident, máte chuť vrhnúť sa k zemi a bozkávať mu nohy. Ale prosím, na tlačových konferenciách vyzerá mimoriadne trápne, keď sa mu podhadzujete ako nejaká slúžka. Ponižujete tým slovenský národ a trápne to bolo aj samému nemeckému prezidentovi. Vzdelanému štátnikovi, ktorý na rozdiel od vás pozná dejiny 20. storočia. Vie, ako to pôsobí odpudivo vzhľadom na éru druhej svetovej vojny,“ kopol si do hlavy štátu Blaha, no to nebolo ani zďaleka všetko.

„Viem, že by ste najradšej Slovensko rozpustili v kokakole a odovzdali všetko Američanom a Nemcom, ale prosím, chápte, že slovenský národ túži po slobode a suverenite a vaše správanie je nedôstojné, vazalské a ponižujúce,“ skonštatoval podpredseda Smeru-SD.

Blaha: Prepojenie Čaputovej s Lipšicom je viac ako zaujímavé. „Padni komu padni! Počujete, madam?“
Slovensko je malá krajina, v ktorej sú vzťahy medzi ľuďmi nie raz zaujímavo poprepájané. A práve na tieto „zaujímavé“ prepojenia upozornil podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha vo vzťahu k prezidentke Zuzane Čaputovej či šéfovi špeciálnych prokurátorov... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Blaha si ale neodpustil ani to, ako sa prezidentka vyjadrovala na adresu Žilinku a generálnej prokuratúry. „Ak budete nabudúce napádať generálnu prokuratúru za jej zákonné rozhodnutia, spomeňte si na vaše slová, ktoré ste vyriekli po smrti Milana Lučanského. Odporúčali ste všetkým, nech sa držia faktov a nech rešpektujú rozhodnutia prokuratúry. A vraj nemáme podliehať náladám verejnej mienky. To je čudné.

V prípade Lipšicovej prokuratúry ste samý rešpekt. A to dokonca aj keď zomrie nevinný človek - hrdina, ktorý si od hlavy štátu zaslúžil ďaleko viac než takéto arogantné zametanie pod koberec,“ brnká Blaha opäť na svoju „obľúbenú“ strunu, ktorou je výčitka smrti generála Lučanského a dodáva, že v prípade generálnej prokuratúry nerešpektuje nič a otvorene napáda orgány činné v trestnom konaní.


Pre Slovensko by bolo azda najlepšie, keby ste už nehovorila vôbec nič

„Generálny prokurátor to povedal za nás všetkých, keď vás nepriamo označil za „nekompetentnú“. V skutočnosti je to ešte horšie. Vaše vyjadrenia nie sú iba nekompetentné, ale vzhľadom na prepojenie Daniela Lipšica a vášho právneho poradcu Kubinu ide aj o zjavný konflikt záujmov,“ konštatuje záverom smerák, ktorý si predsa len neodpustil malú radu.

„Namiesto toho, aby ste komentovala právne prípady, o ktorých nič neviete, bolo by lepšie, aby ste sa venovali tomu, v čom sa skutočne vyznáte. Výberu garderób. Pre Slovensko by bolo azda najlepšie, keby ste už nehovorila vôbec nič a iba vymetala šatník - to vám ide, zdá sa, najlepšie,“ zakončil Ľuboš Blaha sarkasticky svoj opäť pomerne ostrý status.

Blaha ostro: Takto sa hlava štátu nespráva. Takto sa správa hlava mafie.
Kauza podaného trestného oznámenia na policajného prezidenta Petra Kovaříka už dorazila aj do prezidentského pláca. Vyjadrila sa k nej i Zuzana Čaputová, no spôsobom, ktorý doslova pobúril podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Takúto predajnú a... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik