Boris Kollár by vnímal pozitívne, ak by Peter Kovařík odstúpil z funkcie šéfa polície
31 | 08 | 2021 I TASR
Predseda parlamentu Boris Kollár by vnímal pozitívne, ak by Peter Kovařík odstúpil z funkcie šéfa polície, Informáciu o vyjadreniach šéfa NR SR priniesla TASR.

Ak by sa policajný prezident Kovařík rozhodol z funkcie odísť, predseda parlamentu Kollár to bude vnímať veľmi pozitívne. Kovařík by to podľa neho mal urobiť. Sme rodina má podľa Kollára viacero otázok aj o fungovaní vedenia ministerstva vnútra. Preto chceli poslanci hnutia otvoriť schôdzu o odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca. Koalícia sa podľa neho nechce zúčastňovať na cirkuse Smeru. Avizoval, že na riadnej schôdzi v septembri bude mať opozícia možnosť vyjadriť sa k Mikulcovi.

Neuveriteľné, Facebook zablokoval účet expremiéra a disidenta Jána Čarnogurského! Vraj je falošný...
Tak toto tu ešte nebolo. Bývalý disident ,expremiér či minister spravodlivosti Ján Čarnogurský je zablokovaný na facebooku. Nevedno, čo sa ľuďom Marka Zuckerberga na statusoch Jána Čarnogurského nepáčilo. No rozhodli sa jeho účet zablokovať. Vraj... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


"Budem to vnímať veľmi pozitívne, ako charakterný a zodpovedný krok človeka, ktorý, ak chce zachovať dôveryhodnosť polície, mal by tento krok urobiť," reagoval na tlačovej konferencii Kollár na otázku, ako by reagoval, ak by sa Kovařík vzdal funkcie, alebo by si ju pozastavil.

Sme rodina má otázky na vedenie ministerstva i polície, no výhrady opozície voči Mikulcovi sa podľa Kollára zatiaľ nepreukázali. "Na nejaké otázky sme už dostali odpovede," skonštatoval. Na koaličnej rade mu partneri prisľúbili, že na ďalšie otázky dostanú odpoveď. Nechcel konkretizovať, o aké otázky ide.

Kto je Michal Kováč mladší? Bývalý Kočnerov komplic, dnes veľvyslanec
Michal Kováč mladší je synom prvého slovenského prezidenta Michala Kováča. Dlhý čas pracoval ako vedúci slovenského Ekonomického a kultúrneho úradu na Taiwane. Zaplietol sa tam do pochybných finančných machinácií. Dosahovali hodnotu 30 miliónov... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič