Mesík: Štát zaplatil obrovské sumy za propagáciu vakcín, z ktorých brali tučné zisky iba Pfizer a spol.
12 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

To, čo sa deje u nás, ale aj inde vo svete, je postavené úplne na hlavu. Štát vynakladá obrovské peniaze za propagáciu experimentálnych vakcín. A zisky idú iba na účty výrobcov, ktorí na propagáciu nedajú ani jeden cent. Najhoršie je, že nezodpovedajú ani za ich kvalitu a vedľajšie účinky!


Vyštudovaný lekár a analytik Juraj Mesík sa v statuse zameriava na to, aby ukázal ako naša korupčno-plagiátorská vláda financuje z daní občanov reklamnú kampaň zabezpečujúcu zisky Pfizeru a ďalších mRNA firiem. Je to síce zvláštne, no je to tak. Pfizer na vakcínach zarába ťažké miliardy, no ich kampaň platia z daní obyvateľov štáty. Absurdné? Určite áno!
Z daní môže vláda platiť celú reklamnú kampaň pre firmu a jej produkt

Mesík vysvetľuje, že v tradičnom kapitalizme firma vyrobí výrobok, ktorý sa potom snaží (či ho potrebujete alebo nie, a nech už sú jeho kvality akékoľvek) na trhu predávať. Na podporu predaja investuje do reklamy, v jej rámci do konzumentov hustí rozličné tvrdenia o vynikajúcich kvalitách svojho produktu a prípadne viac alebo menej nápadne zhadzuje produkty konkurencie.

„Vývoj ukázal, že sa to dá robiť oveľa výnosnejšie, zapojením vlád štátov. Vláda môže napríklad zakázať alebo administratívne obmedziť predaj konkurenčných produktov (napríklad účinných liekov - nedostanú licenciu na predaj, sú len na predpis a lekárov strašia úrady vymyslenými nežiaducimi účinkami, trestnoprávnou zodpovednosťou a podobne),“ konštatuje vyštudovaný lekár, podľa ktorého ale vláda môže aj oveľa viac.

Mesík: RTVS poskytuje nedostatok nestranných, overených a neskreslených informácií o pandémii
Analytik Juraj Mesík so skupinou odborníkov pred časom odoslal RTVS žiadosť o mediálny priestor. Podľa neho totiž neposkytuje možnosť otvorenej diskusie odborníkom "s iným názorom". RTVS reagovala, avšak vyhýbavo. Mesík má preto ďalší odkaz.... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


„Napríklad prikazovať občanom rozličných kategórií (učiteľom, zdravotníkom, študentom, úradníkom, predavačom, policajtom, vojakom atď.) že si musia daný produkt kúpiť. Presnejšie, vláda ho nakúpi z ich daní a občania si ho len musia ‘vyzdvihnúť’, aby sa nákupy zdôvodnili. Alebo z daní poplatníkov môže vláda platiť celú reklamnú a mediálnu kampaň pre zvolený produkt a firmu,“ vysvetľuje ďalej Mesík. „Tak ako vieme, ktorí slovenskí lekári dostali od ktorej farmakofirmy v uplynulých rokoch koľko eur a koľko zájazdov na kongresy v exotických krajinách, existuje aj verejne dostupná databáza zmlúv štátu s rozličnými firmami," dodáva analytik. „Volá sa Centrálny register zmlúv a s trochou úsilia sa v ňom dozviete, napríklad aj koľko z vašich daní dostali aké noviny či televízia od aké ministerstva či verejnej inštitúcie a na čo,“ pridáva ešte Mesík.

Mesík šokuje: Čím viac zaočkovaných, tým vyššie percento vakcinovaných v nemocniciach
Štatistiky nekompromisne ukazujú, že ani zaočkovaní proti COVID-19 nemajú vyhrané. Ba práve naopak. Nielenže zaočkovaním experimentálnou látkou hazardujú so zdravím, ale ani vakcína ich neochráni pred ďalším ochorením! Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Štát platil na propagáciu vakcín, no zisky bez utrácania brali práve farma firmy

„Napríklad taká TV Markíza mala dobrý deň, keď od ministerstva financií dostala zmluvu na ‘komunikáty’ za okrúhly melónik (presne 1 080 000 eur), od ministerstva vedeného iným plagiátorom zmluvu na vysielací čas za skromnejších 408 tisíc eur, 7. júna to bolo 720 tisíc od Všeobecnej zdravotnej poisťovne a ešte predtým 7. mája okrúhlych 900 tisíc na vysielací čas od ministerstva zdravotníctva,“ prezrádza analytik obrovské sumy, ktoré vyplatil štát na propagáciu vakcín, ktorú zaplatil štát, no zisky brali práve farma firmy.



„Keď si vyhľadáte zmluvy s inými mediálnymi firmami, nájdete kopec ďalších zmlúv, súm a sumičiek. Oproti mega-prachom vyhodeným na remdesivir či špajdľovanie nosohltanov sú to, samozrejme, len omrvinky, ale pre mRNA firmy znamená každý nový očkovanec zisk niekoľkých desiatok eur. Zatiaľ, lebo tretia, štvrtá a ďalšie dávky otvárajú nové a nové perspektívy. Bez potreby utrácať na reklamu vzácne firemné peniaze. Výborný biznis model!“ končí svoj status Juraj Mesík, vyštudovaný lekár, analytik a veľký zástanca Ivermectinu, lacného a najmä účinného lieku proti COVID-19.

Mesík: Účinnosť ivermectinu v terapii včasných aj neskorších fáz COVID-19 potvrdzujú medicínske autority svetovej váhy
Juraj Mesík v statuse uvádza, že ešte 12. apríla poslal ministrovi zdravotníctva Vladimírovi Lengvarskému list, na ktorý doteraz nedostal žiadnu odpoveď. A vraj ju od neho v podstate ani nečakal. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik