Dara Rolins pod paľbou kritiky: Za tento príspevok to poriadne schytala! (FOTO)
24 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Speváčka Dara Rolins vyzerá na svoj vek stále skvele, čo pripomína na sociálnych sieťach pomerne často. Kým jej odvahu niektorí fanúšikovia obdivujú, iným je to skôr proti srsti, píše portál Star24.





Hoci má za dva roky na krku päťdesiatku, nevyzerá na to. Dara Rolins vyzerá skvele, ale vďačí za to nielen zdravému životnému štýlu, ale aj šikovným lekárom. Na to teraz poukazujú niektorí fanúšikovia u jej fotiek. Nedávno Dara napríklad publikovala snímku, na ktorej je iba v plavkách. Pripísala k nej, že u žien je na mieste sa vyprsiť. "Je zvláštne, ako úzkostlivo si v zimnom čase strážime každý centimeter pri dĺžke sukne, hĺbke výstrihu, riešime priepustnosť svetla. A potom v lete chodíme po svete prakticky holé," dodala.

Nestretla sa však len s pozitívnymi reakciami. "Až na to, že tie kozy nie sú tvoje," píše jeden z komentujúcich. "Nehnevaj sa, ale vek neoklameš," dodal ďalší. "Darinka, vy ste inšpirácia," obrátila kartu fanúšička. "A k čomu? Je celá umelá," reakcia na seba nenechala čakať dlho.




Od športovcov cez hercov až po mafiánov: Kto boli milenci Belohorcovej než sa usadila?
Dnes už je usadená mamina na plný úväzok, nie vždy to však bolo tak. Bývalá moderátorka erotických relácií Zuzana Belohorcová pred svadbou s Vlastimilom Hájkom mala partnerov športovcov, hercov aj mafiánov. Píše o tom eReport. Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Tibor Sipos