Od športovcov cez hercov až po mafiánov: Kto boli milenci Belohorcovej než sa usadila?
06 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Dnes už je usadená mamina na plný úväzok, nie vždy to však bolo tak. Bývalá moderátorka erotických relácií Zuzana Belohorcová pred svadbou s Vlastimilom Hájkom mala partnerov športovcov, hercov aj mafiánov. Píše o tom eReport.


Predtým ako ju očaril Hájek a než si sním založila rodinu, sa Belohorcová objavovala v sprievode kadejakých mužov. Pomerne dlhý čas strávila napríklad s hercom Jozefom Vajdom. Šuškalo sa aj o jej pomere s dnes už legendárnym hokejistom Žigmundom Pálffym.

Výnimkou nebol ani dnešný šéf parlamentu Boris Kollár, ktorý sa v vtedy len začal stávať verejne známou osobou. Okrem toho bola spájaná aj s podnikateľom Marekom Dospivom či zosnulými mafiánmi Jozefom Svobodom a Romanom Deákom.

„Všetci vtedy začínali aj Roman, aj Marek a dnes už ťažko povedať, kde je pravda v tom, čo sa o kom hovorí. Romana som napríklad poznala ako chalana, ktorý bol úplne v pohode. Aj Mareka Dospivu, keď nebol taký známy a na Slovensku iba začínal. Inak je pravda, že som chodila s mužmi dosť zvučných mien. Robila som v mediálnom prostredí, tak asi preto,“ netají sa Belohorcová.

Prichytená s novým priateľom: Žeby sa na Fabušovú konečne usmialo šťastie? (FOTO)
05 | 07 | 2021 | Tibor Sipos