Hollywoodsky rozparovač Gargiulo dostal trest smrti. Zavraždil aj priateľku Ashtona Kutchera
24 | 07 | 2021 I Tibor Sipos


Usvedčený vrah Michael Gargiulo, ktorý je známy aj pod prezývkou hollywoodsky rozparovač, bol v Spojených štátoch odsúdený na trest smrti za vraždu dvoch žien v roku 2001 a 2005, informuje portál E15.




Gargiulo dobodal v ich kalifornských domovoch 22-dvaročnú Ashley Ellerinovú a 32-ročnú Mariu Brunovú. Michelle Murphyová sa mohla stať treťou obeťou, dokázala sa však vrahovi ubrániť. Gargiulo vtedy z miesta činu utiekol, zanechal za sebou však stopy krvi, čím umožnil polícii, aby ho vypátrala.

Prípad si získal pozornosť aj vďaka tomu, že jedna z obetí, Ashley Ellerinová, mala známosť s americkým hercom Ashtonom Kutcherom a bola zavraždená v noci, kedy sa s ním mala stretnúť.

Celebrity, ktoré by vás prekvapili svojou inteligenciou
Každý človek je iný, a to isté platí aj pre celebrity. S niektorými by ste si dokázali porozprávať tak maximálne o móde alebo o tom, kde vymietli posledný večierok. Ale aj medzi hercami a spevákmi sa nájdu svetlé výnimky. Môžu sa pýšiť titulmi či... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Hercovi obeť neotvárala

Kutcher na súde uviedol, že klopal na dvere Ellerinovej, nikto však na klopanie nereagoval. Nazrel teda oknom dovnútra a na podlahe uvidel niečo, čo sa mu zdalo ako škvrny od vína. Telo Ellerinovej so 47 bodnými ranami nasledujúci deň objavila jej spolubývajúca. Murphyová, ktorá sa mohla stať ďalšou obeťou, sa na súde zrútila a opisovala, že má strach byť v noci sama doma, aj keď od okamihu, keď sa ju Gargiulo pokúsil zavraždiť, ubehlo už vyše desať rokov.

Porota konštatovala Gargiulo vinným z vraždy dvoch osôb a z pokusu o vraždu v roku 2019. Štyridsaťpäťročný muž však ďalej trvá na svojej nevine. Teraz ho čaká ďalší súd v štáte Illinois, kde čelí obvineniu z vraždy 18-ročnej ženy v roku 1993.

Ruský odborník: "Koronavírus mutuje oveľa pomalšie ako vírus chrípky, no nemožno ho zastaviť"
Mutácie v koronavíruse sa vyskytujú oveľa pomalšie ako mutácie vírusu chrípky napriek pravidelnému množeniu nových kmeňov, uviedol pre agentúru TASS zakladateľ a generálny riaditeľ výskumného centra DNKOM pre molekulárne a genetické štúdie Andrej... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Diana Zaťková